Home Nederland Hoofdnieuws Eerste toernooi in vernieuwde Oranjebar prooi voor Benito van de Pas

Eerste toernooi in vernieuwde Oranjebar prooi voor Benito van de Pas

oranjebar

Gisteren was het zover. De nieuwe dartbanen in de verbouwde Oranjebar konden tijdens een feestelijke avond, met haring, worden uitgeprobeerd tijdens het inwijdingstoernooi. Het werd een gezellige en vooral drukke avond met 32 deelnemers, een dubbel K.O. format en mooie wedstrijden voor de vele aanwezige bezoekers.

Door het grote aantal wedstrijdbanen waarover de Oranjebar nu beschikt was het voor de geïnteresseerde aanwezige ook mogelijk om gedurende het toernooi op een aparte baan de D’art9 darts uit te proberen. Uitbater Peter van den Broek bekeek het allemaal vanaf een afstand en kan tevreden zijn over het resultaat van de professionele uitstraling die het café nu heeft.

Met het aantal op stapel staande dart evenementen zoals de Top Player Competitie, Super Ranking, POWER Dart Event, CLOD Qualify Peelland, Darts4Fun, Woman’s Wanted en daarnaast nog 12 competitie en 3 SLN teams in een toplocatie laat Peter in ieder geval zien volop vertrouwen te hebben in de toekomst van de dartsport.

Aankomende zaterdag 25 februari zal om 13.00 uur de vernieuwde hoofd/podium baan in gebruik worden genomen door het Super League Nederland Oranjebar 2 team met een wedstrijd tegen het team De Zwaantjes in de overgangsklasse.

Een volledig overzicht van dart evenementen in de Oranjebar vindt u hier.

De afgebeelde foto toont de dartsbanen van de Oranjebar na de verbouwing. 

.