Doe mee met het Grand Slam of Darts Spel met 125 euro aan prijzen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Doe mee met het Grand Slam of Darts Spel met 125 euro aan prijzen

Doe mee met het Grand Slam of Darts Spel met 125 euro aan prijzen

Vanaf zaterdag 8 november 14.00 uur strijden de beste darters van de PDC en BDO tegen elkaar in Wolverhampton tijdens de . Raymond van Barneveld, Michael van Gerwen, Adrian Lewis, James Wade titelverdediger Phil Taylor maar ook Scott Waites, Tony O’Shea en Wesley Harms zijn onder anderen aanwezig. In totaal doen 32 darters mee die verdeeld zijn over 8 poules. De 2 beste darters per poule gaan vervolgens door naar de knock-outfase.

Meespelen tijdens dit grote dartsevenement is mogelijk met het Grand Slam of Darts Spel van Zweeler. Alle darters hebben een waarde gekregen en de deelnemers dienen een team bijeen te kopen bestaande uit 8 darters binnen een budget van 65 miljoen euro. In de poulefase levert elke gewonnen leg 1 punt op en de darters scoren extra punten door zover mogelijk in de knock-outfase te komen. Tot slot dient de winnaar van de Grand Slam of Darts voorspeld te worden.

Deelname kost 2,50 euro per team en de prijzenpot is gevuld met 125 euro en zal groter worden naarmate er meer betaalde teams komen. Zo kan de winnaar van het spel rekenen op tenminste 35 euro.

Veel succes,

If you like sports, you will love Zweeler

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws