Het HEMECO OPEN Rosmalen komt eraan! Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Het HEMECO OPEN Rosmalen komt eraan!

Het HEMECO OPEN Rosmalen komt eraan!

Aan de inmiddels al imposante lijst van deelnemers is weer een ster toegevoegd, Jamie Caven (33ste op de order of merit) zal de oversteek maken naar Rosmalen. Caven is een van de 'bekende spelers' die te zien zijn in Rosmalen tijdens het HEMECO open Rosmalen.

Enkele namen die ingeschreven staan: Phil Taylor, Andy Fordham, Tony West, Scott Waites, Tony Eccles, Steve West, Alex Roy, Jamie Caven Enkele Nederlanders: Toon Greebe, Willy vd Wiel, Gino Vos, Vincent vd Voort, Jelle Klaasen, Michael van Gerwen, Rilana Erades, Mieke de Boer en Carla Molema om maar enkele namen te noemen...

Ook dartfreakz zal gedurende het weekend van 29&30 augustus aanwezig zijn om live verslag te doen van deze nieuwe dartsensatie! Op http://www.bachusdarts.nl/ kunt u nog inschrijven en kans maken op de vele mooie prijzen met als kers op de slagroom een mooi Chevrolet Cruze voor de 1e 9-dart finish op het podium.

openrosmalen{/gallery}

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws