Home Nederland Hoofdnieuws Het vierde Open Woudrichem dartstoernooi komt eraan

Het vierde Open Woudrichem dartstoernooi komt eraan

Fitton_Daryll_bel11

Nog maar 7 weken te gaan en dan vindt het 4e Open Woudrichem al weer plaats. Voor, in en rondom het sfeervolle evenementencentrum ‘t Rondeel in Woudrichem zal het die wemelen van darters van alle niveaus en windstreken. Op 1 oktober is er een koppeltoernooi en 2 oktober vindt er een singel toernooi plaats. Tijdens het singel toernooi is een prijzenpot van maarliefst € 1.500,- te verdelen, waarvan de winnaar er € 600,- in ontvangst mag nemen.

In de eerste editie ging de winst naar Darryl Fitton die in de finale Danny Bink versloeg, een jaar later was het Michael van Gerwen die in de finale Jelle Klaasen aftroefde en vorig jaar was de winst voor Kris Boer die Piet Burggraaf naar een tweede plaats verwees.

De organisatie kon al de deelname van een aantal prominente gasten melden zoals de sfeermaker Leon de Geus (Culemborg), veelvoudig Lakeside deelnemer Steve West (Uk) en titelverdediger Kris Boer (Leerdam). Nu kan de organisatie ook melden dat het Bosche darttalent Toon Greebe en Belgische international Ronny Huybrechts in Woudrichem aan de oche zullen verschijnen.

Er is in Woudrichem plaats voor 128 spelers, dus schrijf u snel in via www.sterkdarts.nl