Home Nederland Hoofdnieuws H&S en Oranjebar organiseren op zondag The FA Cup of Darts

H&S en Oranjebar organiseren op zondag The FA Cup of Darts

De Oranjebar in Mariahout was, is en blijft het dartmekka van Nederland. In samenwerking met H&S Betonwaren en SteenDARTS zal er aanstaande zondag opnieuw een dartspektakel worden georganiseerd voor maximaal 40 deelnemers waarbij de hoofdprijs €200,= bedraagt en het inschrijfgeld als prijzengeld zal worden uitgekeerd aan de overige winnaars.

Vanzelfsprekend conform de door het RVIM en Stichting Horeca opgelegde regels met betrekking tot corona zijn dartliefhebbers in alle categorieën welkom om voor een succesvolle middag dart aanwezig te zijn in de Oranjebar.

Het aantal deelnemers aan het toernooi bedraagt maximaal 40 personen en er zal zondag worden begonnen om 12:00 uur. SteenDARTS zal gedurende deze middag de organisatie in handen nemen en verwacht rond 16:30 uur klaar zijn. Er zal begonnen worden met het spelen in poules waarna er een winnaarsronde en een verliezersronde zal worden gespeeld met knock-out wedstrijden. Het spelformat is 501 direct in/dubbel uit.

De inschrijving voor het toernooi kan tot zondag 12 december 11:45 uur in de bar of via een WhatsApp/Messenger bericht aan +31 64 394 92 36 of +31 61 255 40 42 . Het inschrijfgeld bedraagt €10,= p.p. en VOL=VOL.