H&S Oranjebar Sinterklaas darttoernooi is er op 5 december Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

H&S Oranjebar Sinterklaas darttoernooi is er op 5 december

H&S Oranjebar Sinterklaas darttoernooi is er op 5 december

Sinterklaas viert 5 december zijn verjaardag met een darttoernooi in de Oranjebar. De 1e prijs bedraagt €200,= en het inschrijfgeld wordt verdeeld tussen de overige prijswinnaars.

Zoals eerder aangegeven weigert Peter van den Broek om de handdoek in de ring te gooien ondanks de iedere week zwaardere coronamaatregelen. Samen met H&S Betonwaren en wedstrijdorganisator SteenDarts wordt dan ook doorgegaan met het organiseren en spelen van darttoernooien zo lang de situatie rond het caronavirus dat toelaat. Conform de door het RVIM en Stichting Horeca opgelegde regels zal komende zondag 05 december dan ook het volgende dartevenement worden gespeeld:

Het H&S Oranjebar SINTERKLAAS Darttoernooi

Het aantal deelnemers aan het toernooi bedraagt maximaal 40 personen en er zal zondag worden begonnen om 12:00 uur . Zij kunnen de strijd aan binden voor o.a. een eerste prijs van gegarandeerd €200,=. Voor alle overige prijswinnaars geld Inschrijfgeld = Prijzengeld. Steen Darts zal gedurende deze middag de organisatie in handen nemen en verwacht rond 16:30 uur klaar zijn. Er zal begonnen worden met het spelen in poules waarna er een winnaarsronde en een verliezersronde zal worden gespeeld met knock-out wedstrijden. Het spelformat is 501 direct in/dubbel uit.

De inschrijving voor het toernooi kan tot zondag 5 december 11:45 uur in de bar of via een WhatsApp/Messenger bericht aan +31 64 394 92 36 of +31 61 255 40 42 . Het inschrijfgeld bedraagt €10,= p.p. en VOL=VOL. De aanvangstijd van het toernooi is 12:00 uur en er wordt gestreefd naar een eindtijd van 16:30 uur.

Reeds ingeschreven deelnemers:
Peter van den Broek
Nick van Gameren
Dennis van der Steen
Erik van Manen
Patrick van Osch
Casper Meskers
Jermaine Wattimena
Wesley Slegers
Lincy Gloudemans
Kacper Van Bakel
Natasja van der Steen

De Oranjebar biedt conform de RVIM maatregelen volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en gratis parkeerplaatsen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws