Huldiging van Michael van Gerwen tijdens de Texel Darts Trophy Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Huldiging van Michael van Gerwen tijdens de Texel Darts Trophy

Huldiging van Michael van Gerwen tijdens de Texel Darts Trophy

Voor aanvang van het Texel Darts Trophy toernooi werd de PDC WK runner-up en winnaar World Grand Prix 2012 in het zonetjes gezet. Tijdens de PDC awards avond sleepte Mighty Mike in de categorieën 'PDC Fans' Speler van het jaar', 'PDPA Speler van het jaar' en 'PDC Jonge Speler van het jaar' een award in de wacht. Door Co Stompe, Gerry Walters en Jan van Dee (De Krim) werd de 23 jarige Brabander gehuldigd.

Voor stichting het Tesselhuus word er vandaag een tombola gehouden. Op het podium werd door Co Stompe ook nog een 'weddenschap' aangegaan voor het goedendoel. Wanneer Mighty Mike uit het toernooi gegooid word doneren van Gerwen, Stompe, Jan van Dee en Gerry Walters ieder 100 euro extra. Het Tesselhuus is een vakantiehuis op het Waddeneiland Texel voor kinderen en volwassenen met ernstige lichamelijke handicaps. Het huis werd begin jaren tachtig gerealiseerd om mensen die door hun handicap niet of nauwelijks meer op vakantie kunnen de mogelijkheid te bieden om ook onbekommerd vakantie te vieren.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws