Home Nederland Hoofdnieuws Hunnekens wint 1e ZomerRanking Café Quincy, Martinez runner-up.

Hunnekens wint 1e ZomerRanking Café Quincy, Martinez runner-up.

We zijn weer gestart met alweer het 10e seizoen bij Café Quincy. Het toernooi dat in de regio bekend staat als het toernooi waar de beste darters elkaar opzoeken blijft nog altijd goed bezocht. We starten het 1e toernooi van dit seizoen met 45 deelnemers.

In de winnaarsronde weten Koen Hunnekens en Tony Martinez de finale van de winnaarsronde te behalen. Tony weet op zijn weg te winnen van Jannick Vankan, Kevin Nesselaar, Colin Philippi, Svilen Stefanov. Koen weet op zijn weg naar de finale van de winnaarsronde te winnen van Ken Smeets, Michael Van de Ven, Mischa Meuter en KellyDavyd StienenVenken. In deze finale laat Tony weinig heel van Koen. Het word 4-0 voor Tony. Hij plaatst zich hiermee voor de finale aan het eind van de avond.

Koen mag proberen om zich alsnog te plaatsen voor de grote finale door zich te bewijzen tegen Davyd Venken die uit de verliezersronde komt. Davyd heeft op de weg hierna toe gewonnen van Sybren Gijbels, Kay Smeets, Daniel Verdonschot, Joey Greijn en Svilen Stefanov. In deze spannende partij is het Koen die zich plaatst voor de grote finale tegen Tony. Hij gaat proberen om zich te revancheren na een eerdere verliespartij tegen Tony.

In deze finale zal hij 2 keer van Tony moeten winnen om het toernooi winnend af te sluiten. Koen laat direct zien dat hij ervoor gaat en pakt de 1e leg met een 11 darter en de 2e leg met 21 darts. Daarna pakt Tony de 3e leg maar vervolgens trekt koen deze 1e finale volledig naar zich toe door met 5-1 te winnen.

Er zal dus een 2e finale gespeeld moeten worden en Tony pakt net als in de 1e finale de bull winst. Koen breekt meteen Tony waarna Tony meteen terug breekt en het staat 1-1. Daarna gaat het weer 2 legs tegen de darts in. Stand 2-2. Hierna komt Koen op stoom en trekt de winst naar zich toe. Eindstand 5-3 voor Koen.

Het eerste toernooi zijn er 39 maximale scores van 180 gegooid, waarvan Koen er de meeste heeft namelijk 8 stuks. Davyd Venken volgt met 7 stuks. Ook werden er 9 uitworpen boven de 100 genoteerd, hiervan gooide Daniel Verdonschot de hoogste met 157. Hij verdient hiermee een waardebon van €25 van Van Horne Brandstoffen & Smeermiddelen.

Bij deze willen we onze sponsoren weer bedanken voor hun bijdrage. En Roy Van de Vorst van Locomotion Diner voor het bakken van de hamburgers, die er volgende week ook weer zal zijn.

Mede dankzij deze sponsoren staat de prijzenpot voor de finaledag na 1 toernooi al op €752,50.

Volgende week vrijdag staat het 2e toernooi op de planning, inschrijven kan ter plekke tot 20.00 uur.

Let op… er is braderie in Budel. Centrum is dan afgesloten. Parkeren kan dan in de buurt van de kerk en omliggende straten binnen 5 minuten loopafstand van het cafe.

Tot dan!