Home Nederland Hoofdnieuws HWDO Eredivisie Week 49: Kaale Bull 2 nog altijd ongeslagen

HWDO Eredivisie Week 49: Kaale Bull 2 nog altijd ongeslagen

darts

Match of the Week

De Dijkers – Kaale Bull 2 = 4-5

Deze avond kwam de huidige koploper met de schrikvrij tegen het team uit ’s Gravendeel. De Dijkers is toch een ander team met Jeroen Kromeich, dan zonder hem. Je ziet dat er dan toch een andere formatie staat bij het thuisteam. Toch liet Kaale Bull 2 weer zien dat ze niet voor niks bovenaan stonden en laten ook nu weer zien dat het verschil gemaakt wordt in de koppels. Er werd deze avond vijfmaal 180 gegooid, te weten 2x Michel van Roon, 2x Jeroen Kromeich en 1x Arjan van Verk.

Other Matches

Wunderbar Dry – Kip & het Gevolg = 5-4

Het thuisteam ging deze avond met de sterkste formatie van start en moest toch genoegen nemen met slechts vijf punten. Toch moet Kip & het Gevolg niet onderschat worden met jongens als Wesley Bunk en Corné Wols in de gelederen.

A Kind of Magic – De Stamgasten = 8-1

A Kind of Magic zet zich met deze overwinning weer op de tweede plaats. Toch blijven De Dijkers en Bulltie de concurrentie aangaan om die tweede plaats. Het gat met nummer één Kaale Bull 2 is te groot om even in te halen en dus zal het strijden worden om de tweede plaats.

Reloaded – Dijkers Drink Team = 7-2

DDT pakt slechts twee puntjes en ziet langzaam aan de degradatielijn op zich afkomen. Reloaded werkt zich in de subtop en weet telkens de nodige punten te pakken om gewoon veilig in de Eredivisie te blijven.

Bulltie – All Winners = 3-6

Een verrassende nederlaag voor het thuisteam, dit terwijl er toch wel punten te pakken vielen deze avond. Vorige week speelden ze nog een kraker tegen de koploper en nu tegen een subtopper lopen ze dus aan tegen een nederlaag. Als ze voor de tweede plaats willen strijden, dan zullen er toch meer punten gepakt moeten worden door de Oudbeijerlanders.

Tussenstand (na 10 wedstrijden)

 1. Kaale Bull 2 – 73 punten – 10x winst
 2. A Kind of Magic – 58 punten – 8x winst
 3. De Dijkers – 54 punten – 6x winst
 4. Bulltie – 52 punten – 7x winst
 5. Reloaded – 48 punten – 5x winst
 6. De Red Bulls – 40 punten – 5x winst
 7. All Winners – 40 punten – 4x winst
 8. Dijkers Drink Team – 38 punten – 3x winst
 9. Wunderbar Dry – 35 punten – 5x winst
 10. Kip & het Gevolg – 34 punten – 2x winst
 11. De Stamgasten – 23 punten – 0x winst

Meeste aantal 180 scores: 19x Michel van Roon (Kaale Bull 2)

Hoogste finish: 154 Mario Bollaart (All Winners) en Justin Schilperoord (A Kind of Magic)