Iedereen een fantastisch mooi 2010 gewenst!! Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Iedereen een fantastisch mooi 2010 gewenst!!

Iedereen een fantastisch mooi 2010 gewenst!!

De laatste uren van 2009 tikken weg, traditioneel kijken we altijd terug naar het jaar wat bijna ten einde is en blikken we vooruit naar het nieuwe jaar. 2009 was het jaar van Dartfreakz.nl, in 2008 had ik een droom die ik uiteindelijk in 2009 uit heb kunnen rollen. Op 11 mei 2009 ging dartfreakz.nl live op het internet, in de maanden februari en maart heb ik gezocht naar een geschikt redactie team waarmee we dartfreakz.nl inhoud konden geven. Samen met Patrick Megens, Antoine van Bakel en Jordy Waalboer heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben een dartnieuwssite begonnen. In de maand april hebben we de site vormgegeven en zijn we de eerste rubrieken gaan vullen.

Mede door een zeer ambitieus team kreeg dartfreakz.nl al snel succes, mailtjes gingen rond "jongens vandaag een nieuw record van 500 bezoekers" twee dagen later "jongens weer een verbetering 600 bezoekers" Binnen enkele weken gingen we al ver over de 1500 unieke bezoekers per dag. Mijn en later onze droom kwam uit, we hadden een dartsite die iedere dag meer terrein won. Zelfs nu 8 maanden later groeit het aantal bezoekers nog steeds en krijgen we ook steeds vaker bezoekers uit Engeland, Duitsland, België en frankrijk.

Met succes komt altijd ook de keerzijde, het bleek toch wel heel veel vrije tijd te gaan kosten. We wilde kwaliteit aanbieden en het belangrijkste het moest objectief, onafhankelijk en met name breed blijven. Om alle categorieën actueel te houden bleek ons redactie team al snel te klein. In het tweede deel van 2009 hebben we de redactie uitgebreid.

In de laatste dagen van September besloot Mark Honsbeek zich aan te sluiten bij dartfreakz.nl waarmee we een zeer ambitieus en ervaren man rijker waren. Mark had al meegewerkt aan twee succesvolle dartnieuws projecten. Om het geheel een professionelere uitstraling te geven hebben we nog twee mannen binnen de redactie aangesteld die een journalistieke opleiding volgen.

Momenteel bestaat het redactie team uit 9 zeer ambitieuze dartfreakz en een partime fotograaf. Als oprichter van dartfreakz.nl ben ik een rijk man met dit redactie team wat dagelijks in de weer is om u te voorzien van nieuws uit de dartwereld. Ik maak dan ook graag van deze gelegenheid gebruik om het voltallige dartfreakz team te bedanken! (Het team bestaat uit: Bas van den Berk, Patrick Megens, Mark Honsbeek, Jordy Waalboer, Jacco Krook, Danny Koenen, Damian Wüst, Robert Beuman, Antoine van Bakel en Jarno van Santvoort als partime fotograaf)

Naast de mannen achter de schermen wil ik ook oprecht onze adverteerders bedanken, zonder adverteerders word het wel heel erg lastig om dartfreakz.nl actueel te houden. Naast adverteerders zijn we ook winkel.dartfreakz.nl in samenwerking met abcdarts gestart. Het assortiment is super aantrekkelijk geprijst waardoor u geen cent meer betaald dan bij andere webshops. Met uw aankoop ondersteund u wel ons werk!

Vooruitkijkende naar 2010 hebben we een lange verlanglijst met ideeën, we willen ons blijven richten op onafhankelijk nieuws. Dus u blijft voorzien van nieuws uit alle hoeken, BDO, WDF, NDB, PDC, nationaal, enz.

Wij kijken terug op een zeer succesvol 2009 en verwachten veel van 2010. Samen met u onze bezoekers heffen we het glas, allemaal een fantastisch mooi, liefdevol, gelukkig en gezond 2010!!

Bas van den Berk
Dartfreakz.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws