Inschrijven voor de Amateur & Youth Trophy is mogelijk in de zaal Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Inschrijven voor de Amateur & Youth Trophy is mogelijk in de zaal

Inschrijven voor de Amateur & Youth Trophy is mogelijk in de zaal

Een pijltje gooien tegen Christian Kist, een handtekening van Wesley Harms, de finale spelen op een 'echt' finalepodium onder leiding van een professionele Mastercaller en dan misschien wel naar huis met een grote beker en een Media Markt waardebon. Wie wil dat nu niet? De voorinschrijving is donderdag 4 oktober om 17.00 uur gesloten. Onder alle voorinschrijvingen wordt een mooie prijs verloot. Heb je je nog niet ingeschreven? Natuurlijk kun je je ook nog inschrijven op de dag zelf.


Zuiderduin Masters steunt Amateur & Youth Trophy

Van vrijdag 7 t/m zondag 9 december 2012 worden gedurende 3 dagen de bekende wereldtopspelers verwacht om te zorgen voor een grandioos spektakel tijdens de Zuiderduin Masters. Jij kunt hierbij aanwezig zijn! Wij verloten namelijk als hoofdprijs onder alle deelnemers van de Amateur & Youth Trophy een weekendarrangement voor 2 personen! Dit wil zeggen, 3 dagen lang genieten van een geweldig internationaal televisietoernooi, heerlijk ontspannen in het zwembad of in de sauna, 2 overnachtingen in het mooie Hotel Zuiderduin, genieten van een heerlijk ontbijt en voorrang bij het betreden van de zaal. Gaat deze prijs aan je neus voorbij dan maak je altijd nog kans om aanwezig te zijn bij de Zuiderduin Masters. Wij hebben namelijk ook nog 8x2 kaarten die wij tijdens de Amateur & Youth Trophy gaan verloten.

Wil je meer informatie over de verschillende arrangementen tijdens de Zuiderduin Masters kijk dan op www.zuiderduinmasters.nl

Maar er is meer te winnen tijdens de verloting waaraan je automatisch deelneemt wanneer je meespeelt met de Amateur & Youth Trophy. Wat te denken van mooie darts cabines, een echt Nederlands team shirt, een gesigneerd shirt van Raymond van Barneveld of een Lotto sporttas.

De Amateur & Youth Trophy is een uniek dartstoernooi waarbij sporthal de Corlaer in Nijkerk zal worden omgetoverd in een waar dartspaleis met maar liefst 56 dartsbanen, een springkussen, een DJ, een karikatuur tekenaar en geweldige demonstraties. Deelname voor de jeugd is volledig gratis en senioren betalen slechts €5,- voor deze onvergetelijke dag. En als extra bonus gaat niemand met lege handen naar huis. Alle jeugdige deelnemers krijgen en goodiebag mee met leuke gadgets en een foto met de 'echte' handtekening van Nederlands beste darter aller tijden.

Klik hier voor alle informatie omtrent locatie, tijden, categorieën en deelname voorwaarden. Let op: Alle jeugd is welkom, ook als je LaCo of SuperLeague speelt.

Zorg dus dat jij net als Christian Kist, Wesley Harms en Jacques Nieuwlaat aanwezig bent op zondag 7 oktober in Sporthal de Corlaer in Nijkerk. Wil je meer informatie over de Zuiderduin Masters kijk dan op de volgende website www.zuiderduinmasters.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws