In de voetsporen van Michael van Gerwen: vissende darters Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

In de voetsporen van Michael van Gerwen: vissende darters

In de voetsporen van Michael van Gerwen: vissende darters

Dat darters ook goede vissers zijn is geen . De twee sporten blijken hand-in-hand te gaan, al is het niet helemaal duidelijk waar die gecombineerde talenten precies hun oorsprong vinden.

We weten van zowel een aantal internationale wereldkampioenen als Michael van Gerwen dat ze graag vissen. Hij deelt zijn hobby met bijvoorbeeld Phil Taylor en Gary Anderson, twee van de grootste namen binnen de sport.

En ook jij kunt de beide sporten gelukkig goed combineren. Met het laatste nieuws rondom het darten en aan de andere kant alles wat je nodig hebt om een hengeltje uit te gooien. Waarmee je serieus op karpers kunt vissen, om te laten zien welke trofeeën jij in de wacht kunt slepen.

In de winter lekker naar binnen

Vissen is heerlijk, zolang het weer in Nederland (en Frankrijk) het toelaat. Je zal Van Gerwen eind november, in december of zelfs in januari waarschijnlijk niet zien langs de waterkant. Aan de ene kant vanwege de darttoernooien die er plaatsvinden, maar ook omdat het er simpelweg te koud en te guur voor is. Je kunt in die maanden beter lekker naar binnen gaan, ook iets dat de darters en de vissers gemeen hebben.

Precies op het moment dat je de hengel opbergt om uit te gaan kijken naar het volgende seizoen begint het darten op televisie. De grote toernooien vinden plaats, dus je hebt alle tijd om daarvan te genieten. Met al het nieuws dat we je hier brengen, net als leuke tips en trucs om het spelletje ook zelf nog beter onder de knie te krijgen.

Net als Van Gerwen en zijn mede-vissers, met wie hij in de wintermaanden de podia deelt om te laten zien wie de beste darter ter wereld is. Een goede wisselwerking, waarmee je ervoor zorgt dat je door de verschillende seizoenen heen leuke uitdagingen aan kunt gaan. Om de grootste vis aan de haak te slaan, een potje te darten en de spannendste wedstrijden live op televisie te volgen.

Tijd om de hengel te pakken

En wordt het vervolgens weer voorjaar? Zodra de temperaturen op beginnen te lopen zal je merken dat de anderen om je heen weer naar buiten gaan. Halverwege maart of in april, als het minder guur is en ook de meeste regen het land weer heeft verlaten.

Tip: al vroeger in het seizoen vissen met een aangename temperatuur? De ware karper-liefhebbers trekken naar Frankrijk, waar het al snel een stuk minder guur is. Geweldig terrein om te vissen, waarmee je er bovendien echt even uit bent ten opzichte van het kille Nederland.

De grote darttoernooien lopen op hun einde, waardoor er zowel voor jou als liefhebber als voor de grote spelers weer meer tijd is om de buitenwereld op te zoeken. Waar ze vissen naar die ene trofee, zoals het hun pijlen zijn die ze heel nauwkeurig richten om de grootste prijzen in ontvangst te nemen.

Van Michael van Gerwen weten we dat hij er in het voorjaar graag weer op uittrekt, om de rust van de waterkant op te zoeken. Iets dat jij ook kunt doen, om de beide hobby’s op een goede manier met elkaar te combineren. Dankzij het laatste nieuws rondom het darten en met alles dat je nodig hebt om een geweldige karper aan de haak te slaan.

Voor darters en vissers

We begrijpen dat je als darter wellicht ook enorm geniet van het vissen op karpers. En op andere geweldige vissen, waarover we je zowel het laatste nieuws brengen als waarvan we je leuke video’s laten zien.

Speciaal voor de liefhebbers van het vissen is er CarpFreakz.nl, iets dat je uitstekend kunt combineren met het darten. Door de beide hobby’s met elkaar te laten samengaan, door de verschillende seizoenen heen wanneer je de kans hebt om daar van te genieten.

Met geweldige Nederlandse karpervissers, waarvan we je precies laten zien welke technieken en materialen ze gebruiken. Zoals we je ook helpen om een betere darter te worden en daar online en op televisie van te genieten.

We zijn jouw expert op het gebied van darts, en we vertellen je graag meer over de wereld van het (karper)vissen. Zodat je die werelden met elkaar kunt combineren, net als Michael van Gerwen en een aantal van de andere grote namen uit de wereld van de darts.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws