Home Nederland Hoofdnieuws Toernooiaankondiging “De 3e NDB Ranking in ‘s-Hertogenbosch”

Toernooiaankondiging “De 3e NDB Ranking in ‘s-Hertogenbosch”

Verweij_henk_cpm11

Op zondag 1 april, geen grap, vindt alweer het derde NDB-rankingtoernooi van het seizoen 2012 plaats. Dit toernooi, genaamd het Open ’s-Hertogenbosch 2012, wordt georganiseerd door de Bossche Darts Competitie (BDC). Het toernooi wordt, net als in 2010, gehouden in de Maaspoort Sports & Events te ’s-Hertogenbosch. Dit is dé indoor topsportaccommodatie van ’s-Hertogenbosch en omgeving, en is de thuisbasis van het eerste basketbalteam van Eiffel Towers Den Bosch.

Op de dag zelf zullen in de grote hal van 1.500 vierkante meter maar liefst 68 dartbanen opgesteld staan om het toernooi soepel en vlot te laten verlopen. De zaal gaat om 10:00 uur open, waarna er tot 11:00 uur voor de jeugd gelegenheid is om zich in te schrijven. De senioren (heren en dames) kunnen zich tot 12:30 uur inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt voor de jeugd 3 euro en voor de senioren 10 euro. BDC-leden kunnen, op vertoon van hun BDC-ledenpas, gratis deelnemen aan het evenement.

Conform het NDB-reglement geldt er wel een kledingvoorschrift voor alle deelnemers. Deze is terug te vinden op de website van de Nederlandse Darts Bond en van de Bossche Darts Competitie.

Als organisatie hopen wij dartend Nederland te mogen begroeten op 1 april in sportstad ’s-Hertogenbosch.
.