Home Nederland Hoofdnieuws Bekerfinale Dart Vereniging Oost-Nederland met o.a. Klaasen vs Kist

Bekerfinale Dart Vereniging Oost-Nederland met o.a. Klaasen vs Kist

Dartfreakz 600x4006

Het dartsseizoen van Dart Vereniging Oost-Nederland wordt maandag 4 juni met een heel interessante ontmoeting afgesloten, namelijk de bekerfinale met 2 wereldkampioenen. Het team Kremer 5 uit Vroomshoop, met BDO wereldkampioen 2012 Christian kist in zijn gelederen, neemt het in deze wedstrijd op tegen de Spankers uit Hengelo met o.a. BDO wereldkampioen in het jaar 2006, Jelle Klaasen. Het belooft een spannende partij te worden gezien het feit dat deze twee teams ook respectievelijk 1e en 2e zijn geworden in de eredivisie van de D.V.O.

Na 26 wedstrijden was het team Kremer 5 die in de competitie aan het langste eind trok. Daardoor zullen de mannen van Spankers natuurlijk gebrand zijn om te winnen om zo ook het seizoen met een prijs af te sluiten.

Naast Christian Kist spelen er nog meer darters bij Kremer 5 namelijk Remon Hurrebrink, Michael Stoeten, Bennie Gerrits en Tim Koster. Bij de Spankers spelen naast Jelle Klaasen ook Björn Bakker, Martijn Soomers, Bert Boerkamp, Remi Schildkamp en Erwin Extercatte.

De winnaar van de beker van de D.V.O. gaat het op zondag 17 juni opnemen tegen alle bekerkampioenen van Nederland in Nijkerk om zo te proberen bekerkampioen van Nederland te worden. Dit lukte Kremer 5 al in 2010.

De finale wordt gespeeld bij zalencentrum Het Twentse Ros in Hengelo. De wedstrijd begint om 20.00 uur. De zaal is ongeveer vanaf 19.00 uur open. De entree is vrij.
.