Home Nederland Hoofdnieuws Belangrijke wijzigingen Hemeco Open 2011

Belangrijke wijzigingen Hemeco Open 2011

hemeco

De datum van het Hemeco Open 2011 is bekend gemaakt. Op vrijdag 26 tot en met 28 augustus 2011 zal dit groots opgezette toernooi weer gaan plaatsvinden. Het toernooi dat georganiseerd wordt door Cafe Bachus wordt wederom gespeeld in Partycentrum de Kentering in Rosmalen. Op vrijdag zal het vorig jaar zeer succesvolle teamtoernooi weer plaatsvinden. Zaterdag is de dag van de heren singels en dames koppels, waarna op zondag gespeeld wordt door de heren koppels en dames singels.

Zoals je kan zien is de naam veranderd van Hemeco Open Rosmalen naar Hemeco Open. Dit zodat er een eenduidige naamsvermelding kan worden gehanteerd. Er bleek wat verwarring te ontstaan omdat sommige mensen het hebben over het Open Rosmalen en een ander over het Hemeco Open. Ook volgend jaar wordt er weer gespeeld om de prijzenpot van ruim 10.000 euro en er staat wederom een gloednieuwe Opel of Chevrolet klaar voor de gelukkige die vanaf de kwartfinales een 9-darter weet te gooien.

Naar aanleiding van enkele problemen wat betreft de schema’s en het stroeve verloop van de wedstrijden is er besloten om komend jaar de wedstrijdleiding uit handen te geven aan de zeer ervaren Peter Hendriks. Hij zal er voor zorgen dat het toernooi vlot zal verlopen, dat de borden zoveel mogelijk continu bezet zijn en dat we op tijd kunnen gaan beginnen aan de podiumwedstrijden. Peter is bekend van de NDB Rankings die hij ook altijd vlot weet te laten verlopen.

Op zaterdag zal vanaf de kwartfinales gespeeld worden op een schitterend nieuw podium, waar tussen de wedstrijden door het publiek vermaakt zal worden door ee DJ en een live artiest. Voor na de finale wordt er nog geprobeerd om een spectaculaire verrassing binnen te halen voor het publiek en voor de spelers.

Meer informatie volgt natuurlijk later. De nieuwe website is inmiddels alweer online op www.bachusdarts.nl.