Huybrechts wint 12e editie van het open dartstoernooi in Boxtel Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Huybrechts wint 12e editie van het open dartstoernooi in Boxtel

Huybrechts wint 12e editie van het open dartstoernooi in Boxtel

De editie van het open Boxtels dartkampioenschap dat zondagmiddag en avond in het clubgebouw van L’Union in Boxtel werd gespeeld kende dit jaar meer deelnemers dan voorgaande jaren, zowel bij de jeugd als bij de volwassenen.

In de ochtend speelde de jeugd in verschillende klasse om het kampioenschap. In spannende wedstrijden werd flink gedart. Uiteindelijk werd Jaimy eerste bij de jeugd van acht tot en met twaalf jaar, gevolgd door Levy Frauenfelder en Pike van de Berg. Bij de jeugd van dertien tot en met zestien jaar ging de winst naar Lars Fransen, gevolgd door Jim van Osch en Jordy Willems complementeerde het podium. Giovanni gooide, als enige bij de jeugddarters, 180.

Bij de koppels ging de winst naar Kim en Ronnie Huijbrechts, gevolgd door Tommy Legius en Andries Sterk. Kim Huijbrechts mag zich het komend jaar Boxtels kampioen noemen. Hij won bij de singles in de finale van Jan van Rassel. Tony Martinez werd derde. Wessel v.d. Heijden uit St. Oedenrode won de jeugdpuzzel en CJC van Schijndel uit Boxtel de puzzel voor volwassenen. Zij krijgen van de organisatie bericht.

Op de website van www.boxteldigitaal.nl vind u meerdere foto`s van het open Boxtel dart toernooi.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws