Home Nederland Hoofdnieuws Dick Koster en Saskia van Zoeren winnen het Open Dussen

Dick Koster en Saskia van Zoeren winnen het Open Dussen

Dick_Koster

Dick Koster en Saskia van Zoeren zijn de winnaars geworden van de 6e editie van het Open Dussen dat werd gehouden in ’t Middelpunt te Dussen. Bij de heren wist Dick Koster de finale te bereiken door relatief eenvoudige overwinningen op o.a. Mark van Gils, Arjo van Golen en Wilco Vermeulen. In de finale was Mark van Haaren eveneens een makkelijke prooi met 6–1.

Bij de dames ging de overwinning naar Saskia van Zoeren die in een hoogstaande finale, o.a. een 124-finish van Saskia en een 180-score van Jolanda, te sterk was voor Jolanda van Roosmalen, 3–1.

In de finale van de verliezersronde was het Marco van Beek die bij de heren Gio Dartee het nakijken gaf, 5–2. En bij de dames was het Angela Visser die won van Daniella Stevens, 3–1.

De hoogste finish bij de heren was voor Corne Struik met een 140-finish en bij de dames ging die eer naar Saskia van Zoeren met haar 124-finish in de finale. Met 52 heren en 13 dames, en veel concurrentie van andere toernooien, mag het Brutus Darts team weer terug kijken op een geslaagd dartevenement.

Winnaarsronde heren
Halve finale
Dick Koster – Wilco Vermeulen 5–2
John Genet – Mark van Haaren 4–5

Finale
Dick Koster – Mark van Haaren 6–1

Verliezersronde heren
Finale
Marco Verbeek – Gio Dartee 5–2

Winnaars ronde dames
Saskia van Zoeren – Lindsey Braat 3–0
Caitlin Stavast – Jolanda van Roosmalen 2–3

Finale
Saskia van Zoeren – Jolanda van Roosmalen 3–1

Verliezersronde dames
Angela Visser – Daniella Stevens 3–1
.