Herinnering: Lucien van Tergouw koppel-toernooi 2011 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Herinnering: Lucien van Tergouw koppel-toernooi 2011

Herinnering: Lucien van Tergouw koppel-toernooi 2011

Op 30 september aanstaande organiseer ik voor de 5de keer het Lucien van Tergouw koppel-toernooi.Dit toernooi organiseer ik 1 keer per jaar, sinds 2007, ter nagedachtenis aan mijn overleden man, Lucien van Tergouw. Hij overleed in 2006 aan een hartinfarct en mocht slechts 38 jaar worden...

Lucien zijn grote idool, DARRYL FITTON zal dit jaar aanwezig zijn, en ook GARY ROBSON is onze gast.
Dit is mede mogelijk gemaakt dankzij Justin zijn sponsor Dartstars.
Onze zoon Justin zal samen met Darryl gaan koppelen, iets waar Lucien apetrots op geweest zou zijn!
Ook ben ik erg blij dat we dit jaar voor het eerst een mastercaller kunnen verwelkomen, namelijk Marco Meijer. Hij zal de halve finales en de finale gaan calllen.

De locatie is dit jaar Dartclub Vriendenschaar in Culemborg. Inmiddels hebben zich 25 koppels aangemeld, maar er is ruimte voor meer koppels. We hebben 13 banen, plus een mooi finalebord.
We spelen eerst in poules, en daarna knock out. Geldprijzen in de winnaarsronde en mooie trofeeën in de verliezersronde. De trofeeën zijn gesponsord door de Vrijboom in Beuningen.

Ook interesse om mee te doen? Ga dan naar: www.justinvantergouw.nl en meldt je aan. Wees er snel bij want er is plaats voor maximaal 60 koppels. Let op: het is alleen voorinschrijven en dus niet op de dag zelf. De kosten om mee te doen bedragen 7,50 per persoon (15 euro per koppel) Alle verder info staat op de website.

Ben ook nog steeds dringend op zoek naar sponsors, groot en klein! Vanaf 50 euro kun je al mee sponsoren, zul je mijn speciale gast zijn op 30 september en wordt je naam vermeld op Justin zijn website. Je kunt je aanmelden als sponsor via www.justinvantergouw.nl of via www.justindarts.hyves.nl

Ik hoop jullie allemaal te zien op 30 september, dan maken we er een gezellige en sportieve avond van!

Dartclub Vriendenschaar
Pinksterbloem 91
4102 KD Culemborg

Vrijdag 30 september 2011
Deuren open 18.30
Aanvang 19.30

Dartgroetjes,

Miranda van Tergouw

Redactionele noot: Het gaat hierboven om een ingestuurd bericht. Dartfreakz.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor uitspraken die gedaan worden door de schrijver van deze tekst.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws