Home Nederland Hoofdnieuws Osse Horeca Darts Organisatie pakt uit voor jeugdspelers

Osse Horeca Darts Organisatie pakt uit voor jeugdspelers

OHDC_JEUGD_Logo

De dartcompetities zijn weer aan het gestart en zo ook de “Osse Horeca Darts Organisatie” te Oss. Deze zal op 1 september beginnen met een trainingsavond voor de Osse jeugd. Hier zal door de begeleiding wederom veel aandacht gegeven worden aan het tellen, de houding tijdens het gooien en de lol die het dartspel met zich mee kan brengen. Ook vind er 1 keer per maand een jeugdranking plaats. Deze zal op 15 september aanvangen en is alleen toegangkelijk voor de leden van de Osse Jeugd dartscompetitie, maar toeschouwers zijn altijd welkom.

Ook zal dit jaar aangevangen worden met een selectieteam waarbij deze selectie de osse jeugd zal vertegenwoordigen op diverse jeugdtoernooien in Nederland en Noord-Belgie.

Natuurlijk is er altijd plaats voor meer spelers/leden onder de 16 jaar die graag een pijltje gooien of willen leren gooien. Hiervoor kun je contact opnemen met jeugd@ohdc.nl of gewoon langskomen op een training- of rankingavond. De trainings- en rankingavonden vinden iedere donderdag plaats van 19:00 tot 20:30 in “De Wiek” op de verlengde Torenstraat 22 te Oss.

Op zaterdag 22 oktober van 13:00 tot 15:00 is er ook een open dag op dezelfde locatie. Hier is iedereen die nieuwsgierig is in het spel of de Osse jeugd welkom om gezellig te komen kijken en/of meegooien.

Tot ziens bij de Osse jeugd.
.