Premier league speelavond 10 "een aantal mooie wedstrijden" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Premier league speelavond 10 "een aantal mooie wedstrijden"

Premier league speelavond 10 "een aantal mooie wedstrijden"

Afgelopen maandag stond de 10 speelavond op het programma. Wederom hadden we te maken met een aantal mooie wedstrijden.

Poule 1
Roland Stokmans – Gerrit Cleven 1-3
Roland kon lang aanklampen bij Gerrit, die we steeds beter zien gaan spelen. Uiteindelijk was het Gerrit die 4 legs meer won ondanks een 102 finish en een 180’er van Roland.

Giedo Vissers – Oswin Streden 3-1
Maar liefst 7x 180 en 3 100+ finishes warden er gegooid door beide heren. Uiteindelijk was Giedo de sterkste, hij gunde zijn tegenstander zelfs maar 4 legs. Een belangrijke overwinning dus voor Giedo in een poule waarin veel spelers dicht bij elkaar staan. De eerste 3 plaatsen lijken te gaan naar Willem Mandigers, Giedo en Guido van Hoof, dus Oswin had deze punten hard nodig.

Eric Wouters – Guido van Hoof 1-3
Ook Eric zien we steeds beter worden. Twee weken geleden presteerde hij het al om de magische 170 finish te gooien en ook nu gaf hij goed tegenstand aan Guido. Deze gaf echter geen krimp en won door net even iets constanter te zijn.

Willem Mandigers – Willie Spierenburg
Verzet.

Poule 2

Junni Ruiter – Gerard de Jong 3-0
Slechts twee legs wist Gerard te pakken tegen Junni. Die met deze overwinning op de 3e plek komt. Belangrijke 3 punten dus voor Junni.

Joppe Bakens – Sjef Weber 3-0
Het kersverse vaderschap van Sjef eist zijn tol. Darten past even niet in de planning en dat was te merken. Sjef was geen schim van wat hij kan zijn en slaagde er zelfs niet in om een leg te winnen. Dat is wel eens anders geweest.

Gerrit Bakermans – Mark Faassen 2-3
Mark is de man in vorm. Afgelopen zaterdag won hij glansrijk het ticket voor de CLOD namens de KDO en ook nu ging hij voortvarend van start. Alleen opens haperde de machine en wilde de dubbels niet meer vallen. Gerrit kwam heel sterk terug, begon goed te scoren, alleen ook bij hem wilde de dubbels niet altijd vallen. Gerrit kwam 2-1 in sets voor en 2-1 in legs en mocht gooien voor de wedstrijd. Hij kreeg een kans maar miste. Toen maakte Mark 2-2 en won vervolgens de laatste 4 legs eenvoudig.

Poule 3

Clifford Saffrie – Percy Schuurman 1-3
3x 180 en een 120 finish voor Percy die gewoon weer lekker stond te gooien. Clifford kwam er niet aan te pas. Hierdoor komt Percy weer in de top 4 terecht was recht geeft op plaatsing voor de winnaarsronde.

Johan Bloks – Joost Derksen 2-3
Een zeer gelijkopgaande wedstrijd, waarin Johan nog een 144 finish gooide. Uiteindelijk was het Joost die net even iets scherper was.

Fred Burger – Glenn Thorne 0-3
3x in een week stonden deze spelers tegenover elkaar en 3x was het Glenn die aan het langste eind trok. Na Fred’s knappe prestatie van afgelopen zaterdag door derde te worden bij de CLOD, wilde het vandaag niet lukken. En bij Glenn wel. 2x 180 voor Glenn.

John Heijnen – Mike Bloks verzet

Poule 4

Jeffrey Sparidaans – Arnold Smits 3-0
Jeffrey moet elke keer langer rijden dan darten. Ook vandaag was hij weer binnen het half uur klaar en gunde zijn tegenstander geen leg.

Johnny Vos – Rob Visser 3-2
2-2 in sets, 5-5 in legs. Rob mag beginnen en doet dat met scores van 81-100-140-100. Met 80 over na 12 darts raakt hij ook de triple 20. Vervolgens werd dubbel 10 niet geraakt, de resterende score werd twee keer dood gegooid en er warden nog eens 3 darts gemist. Pech, of…toch de zenuwen? Johnny raakte uiteindelijk zijn dubbel wel en kon het zweet van zijn voorhoofd vegen.

Stein Soetens – Rob Visser 0-3
Met een goede wedstrijd in de benen ging Rob sterk van start. Stein kwam er niet aan te pas deze keer en lijkt door deze cruciale nederlaag genoegen te moeten gaan nemen met een plek in de verliezersronde.

De volgende speelronde is op 16 juli.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws