Home Nederland Hoofdnieuws Deelnemen aan Road to the Winmau mogelijk in ’t Haspeltje

Deelnemen aan Road to the Winmau mogelijk in ’t Haspeltje

Lakeside_play-offs

Het is weer zover. Bij ‘t Haspeltje in Zevenaar is men er 100 procent uit voor wat betreft de data waarop de zeer interessante Road to the Winmau rankingtoernooien gaan plaatsvinden. De Road to the Winmau ranking toernooien bieden aan alle darters een kans om zich te plaatsen voor het toernooi der kampioenen met de overige beste spelers van de wereld. Je mag namelijk niet zomaar meedoen aan de Winmau. Hoervoor moet je of een internationaal toernooi hebben gewonnen of in de nationale selectie zitten van het land waar je woont, of waar je paspoort op afgeschreven is.

Verder mogen de beste spelers van de wereldranking en de BDO ranking plus een aantal winnaars van speciale evenementen aan dit geweldige toernooi deelnemen. De Prodarts Road to the Winmau ranking is daar zo’n speciaal evenement voor. Landelijk kunnen dartstoernooien worden georganiseert, waarvan nu 12 in ‘t Haspeltje in Zevenaar waar men punten voor deze Prodarts Europe Road to the Winmau ranking verdienen kan.

Aan het eind van ieder rankingseizoen spelen dan de beste spelers een play-off toernooi voor een startbewijs voor een dame en startbewijs voor een heer. Maar er is nog iets, misschien wel het allermooiste. Iedere speler die mag deelnemen aan de Winmau maar zich niet rechtstreeks heeft geplaatst voor de Lakeside World Pro, mag ook deelnemen aan een kwalificatietoernooi voor de Lakeside. Doorgaans zijn er 4 startbewijzen voor de heren te verdelen en 1 of 2 voor een dame.

Graag verwijzen we je door naar www.haspeltje.nl voor de speeldata.
.