Home Nederland Hoofdnieuws Wilco vermeulen wint eerste La Plaza Masters van dit seizoen

Wilco vermeulen wint eerste La Plaza Masters van dit seizoen

Wilco Vermeulen

Zaterdag 30 juni,was het weer zover. De eerste La Plaza Masters ranking van het seizoen 2012-2013 werd gespeeld.De sfeer was goed en gezellig en er waren een hoop nieuwe gezichten,en na de loting konden we beginnen met de poule’s. Na de poule’s waren er een paar verrassingen te zien. Zo gingen Rini de Jong ,Pablo Schijvenaars en de nummer 3 van vorig jaar Ed Mastbergen na de verliezersronde. En in de winnaarsronde vonden we 4 nieuwkomers terug. Dit waren Marc Cloots, Nick de Lang, Rien Aarts en Corne Buron.

Ook de 4-voudig titel verdediger Wilco Vermeulen zat in de winnaarsronde. In de verliezersronde liet Ed Mastbergen zien waarom hij de nummer 3 was vorig jaar, en plaatste hij zich voor de finale. Hij versloeg in de halve finale Wendy Smout, maar moest het in de finale afleggen tegen Rini de Jong die met 4-1 de finale won. In de winnaarsronde wist Dennie de Jong zich te plaatsen, door te winnen van onder andere Corne Buron en Rien Aarts. De andere finalist was Wilco Vermeulen die het moeilijk had in z’n wedstrijden tegen Hans Moerland en Pascal Hagenaars. Maar ze toch wist te winnen met 4-2.

De finale was een hoogstaande pot met genoeg 180ers en mooie finishes. Uiteinde won Wilco Vermeulen de finale met 5-2, en neemt hij de leiding in de ranking. De volgende is op 11 augustus.

Winnaarsronde

Laaste 8:

Dennie de Jong-Corne Buron 4-3
Rowena Gijzen-Rien Aarts 0-4
Wilco Vermeulen-Hans Moerland 4-2
Pascal Hagenaars- Marc Cloots 4-2

Halve finale:

Dennie de Jong- Rien Aarts 4-0
Wilco Vermeulen- Pascal Hagenaars 4-2

Finale:

Dennie de jong- Wilco Vermeulen 2-5

Verliezersronde

Laatste 8:
Ad Ruijten – Ed Mastbergen 0-3
Allan Valentijn- Wendy Smout 0-3
Pablo Schijvenaars – de Arend 3-0
Ronny Breeman- Rini de Jong 1-3

Halve finale:
Ed mastbergen- Wendy Smout 3-1
Pablo Schijvenaars-Rini de Jong 1-3

Finale:
Ed Mastbergen- Rini de Jong 1-4
.