Home Nederland Hoofdnieuws Inschrijven voor de ‘Brick Fever’ Amateur & Jeugd Trofee is geopend

Inschrijven voor de ‘Brick Fever’ Amateur & Jeugd Trofee is geopend

jeugd

Na het succes van vorig jaar organiseert de Nederlandse Darts Bond ook dit jaar weer de ‘Amateur & Jeugd Trofee’. Een toernooi voor alle amateur darters in Nederland, lagere divisiespelers, recreanten en jeugd darters. Of je nu lid bent van de NDB of niet, iedereen is welkom.

De Amateur & Jeugd Trofee is een initiatief vanuit de NDB met als doel het promoten van de (jeugd) dartssport. Daarom is deelname voor de jeugd volledig gratis en betalen senioren slechts €5,- voor deze onvergetelijke dag! Bij de jeugd zijn alle spelers welkom en zal er onderscheid gemaakt worden in niveau, waardoor iedereen kans maakt het toernooi te winnen. Senioren kunnen alleen deelnemen wanneer ze niet uitkomen in de ere- of 1ste divisie, LaCo, SuperLeague of top 10 van de NDB Ranking. Alle deelnemers spelen altijd meerdere wedstrijden ongeacht of ze de openingspartij verliezen.

Het belooft wederom een gezellige en sfeervolle dag te worden op 6 oktober. Het evenement zal plaatsvinden in Sporthal de Houtrust in Den Haag. Niet alleen zal deze sporthal omgetoverd worden tot een waar dartspaleis met 56 dartsbanen en een echt dartspodium, ook zal er een springkussen zijn, een karikatuurtekenaar, mini-dartsborden, trainingsborden en nog veel meer. 

Inschrijven voor het toernooi, dat een nieuwe hoofdsponsor heeft gevonden in dé LEGO-winkel van Nederland ‘Brick Fever’, is vanaf nu mogelijk. Voor de poster van de Amateur & Jeugd Trofee klik hier. Voor meer informatie en inschrijven verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.
.