Inschrijving Dutch open darts 2012 gesloten! Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Inschrijving Dutch open darts 2012 gesloten!

Inschrijving Dutch open darts 2012 gesloten!

De inschrijving voor de 34editie van de Dutch Open Darts is gesloten. Het is voor de senioren niet meer mogelijk in te schrijven voor dit toernooi. De laatste inschrijvingen worden nu verwerkt. Vanaf zaterdag 21 januari 12:00 uur staat er een actuele en volledige deelnemerslijst online op

Hier kun je checken of je inschrijving goed is verwerkt. Let op: het is alleen mogelijk om op je voor- of achternaam te zoeken, een combinatie van deze twee is niet mogelijk.

Mocht jouw inschrijving om welke reden dan ook niet in dit overzicht staan, neem dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor dinsdag 24 februari, contact op met de Nederlandse Darts Bond via het contactformulier of telefoonnummer 070 366 72 06.

De loting wordt donderdag 26 januari verricht en zal maandag 30 januari online staan op www.dutchopendarts.nl Net als afgelopen jaren wordt je spelerskaart niet opgestuurd, maar dien je deze af te halen bij NH Conference Centre Koningshof.

Deelnemers worden hier nog nader over geïnformeerd. Let wel, alleen de contactpersoon (diegene verantwoordelijk voor de inschrijving) ontvangt berichtgeving.

Jeugdleden kunnen zich op zondag 5 februari vanaf 9.00 uur ter plaatse inschrijven.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws