Home Nederland Hoofdnieuws Inschrijving eerste NDB ranking geopend en gratis voor iedereen

Inschrijving eerste NDB ranking geopend en gratis voor iedereen

Op zondag 12 december staat het NK Darts 2021 op het programma. Dit evenement is de eerste NDB ranking van het nieuwe NDB Rankingseizoen 2021-2022 en zal plaatsvinden in de Veluwehal in Barneveld. De inschrijving voor dit toernooi is geopend en iedereen kan gratis deelnemen.

Ondanks de onzekere coronasituatie waar we ons in bevinden is de Nederlandse Darts Bond wel alvast met de voorbereidingen begonnen en gooien ze de inschrijving ook alvast open.

De NDB gaat er samen met alle vrijwilligers voor zorgen dat het weer een hele leuke, gezellige en sportieve dag gaat worden. Ze hopen natuurlijk weer veel darters te mogen begroeten. Hieronder alle informatie die je moet weten.

Categorieën
Acht spelers uit acht verschillende categorieën zullen gekroond worden tot Nederlands kampioen.

De categorieën zijn:
Aspiranten (jongens t/m 13 jaar)
Meisjes (t/m 17 jaar)
Junioren (jongens van 14 t/m 17 jaar)
Dames (Vanaf 18 jaar)
Heren A (Vanaf 18 jaar)
Heren B (Vanaf 18 jaar)
Paradarts (zittend en staand)
Specials

Corona
Met de kennis van nu is het vrij onzeker of we het NK Darts 2021 op 12 december kunnen organiseren. Toch zijn ze wel alvast met de voorbereidingen begonnen zodat wanneer het mogelijk is ze ook gelijk kunnen beginnen. Het coronatoegangsbewijs zal verplicht zijn. Echter kan niemand in de toekomst kijken en daarom behoudt de organisatie het recht om te allen tijde het NK Darts 2021 af te gelasten wanneer door coronamaatregelen de organisatie niet op een normale of passende manier door kan gaan.

Kosten?
De inschrijving is voor iedereen gratis! Wel dienen de heren A en dames €10,- te betalen tijdens de online inschrijving die zij na het evenement terugkrijgen.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.