Home Nederland Hoofdnieuws Inschrijving NJTK mogelijk tot 29 oktober

Inschrijving NJTK mogelijk tot 29 oktober

NDB_Darts

Op 7 november organiseert de Nederlandse Darts Bond wederom de Nederlandse Jeugd Team Kampioenschappen die zullen plaatsvinden in Leusden. Inschrijven hiervoor is gratis en er zal worden gespeeld doormiddel van vier singles best of 3/501 en één team game best of 1/701. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt er in een poule- dan wel knock-outsysteem gespeeld. Mocht er een knock-out systeem worden gehanteerd dan geldt dat er ook een verliezersronde wordt gespeeld.

Er kunnen teams worden ingeschreven met deelnemers die (nog) geen lid zijn van de NDB. Deelnemende teams dienen te bestaan uit 5 personen waarvan 4 spelers en 1 reservespeler. Meer spelers in één team zijn niet toegestaan. Teams kunnen zich inschrijven in de categorie aspiranten (t/m 13 jaar) en junioren (vanaf 14 jaar t/m 17 jaar). Juniorenteams mogen worden aangevuld met aspiranten, maar andersom is dit niet toegestaan. Ook meisjes zijn welkom als complete meisjesteams of als aanvulling op een gemend team.

Klik hier om je als team in te schrijven. Voor meer informatie en de spelregels verwijzen wij u graag door naar de website van de Nederlandse Darts Bond: www.ndbdarts.nl

Bron: www.ndbdarts.nl