Inschrijving Open Duitsland 2011 is geopend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Inschrijving Open Duitsland 2011 is geopend

Inschrijving Open Duitsland 2011 is geopend

Van 15 tot en met 17 april staat het Bull's German Open weer op het programma in Bochum waar doorgaans veel Nederlanders bij aanwezig zijn. Afgelopen jaar wisten Joey ten Berge, Fabian Roosenbrand, Jan Dekker en Rob Radsma allen de kwartfinale te halen bij de heren. Beste dame namens Nederland was Francis Hoenselaar met een plaats in de halve finale. Bij de jeugd was er meer succes doordat Jeffrey de Zwaan het toernooi bij de junioren op zijn naam zette en Louise Bunk de sterkste was in het deelnemersveld bij de meisjes.

Inschrijven voor de aankomende editie is mogelijk op www.bulls-germanopen.de. De voorinschrijving is geopend tot en met 29 maart dus wees op tijd.

Een week later in het weekend van 23 en 24 april staat overigens het Datadart Open Antwerpen op het programma. Inschrijving hiervoor kan op deze website en is mogelijk tot en met 11 april.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws