Home Nederland Hoofdnieuws Inschrijvingen Texel Darts Trophy 2020 is tijdelijk gesloten

Inschrijvingen Texel Darts Trophy 2020 is tijdelijk gesloten

2019-01-13 Texel Darts Trophy zondag

Gisteren kondigde we aan dat de inschrijving voor de Texel darts Trophy op maandagmorgen open zou gaan. Nu moeten we namens de organisatie melden dat de inschrijving tijdelijk gesloten is om de enorme stroom aan inschrijvingen te kunnen verwerken.

Binnen 10 uur na de opening stond de teller al op 1000! inschrijvingen, de organisatie heeft hierdoor besloten de inschrijving tijdelijk te sluiten om alle inschrijvingen te kunnen verwerken.
 
Op 1 mei zal de inschrijving weer open gaan om de overgebleven plaatsen te kunnen vullen. Het heeft dan ook geen zin om mails of dergelijke te sturen en te vragen om uw inschrijvingen op een wachtlijst te zetten. De organisatie gaat eerst alles verwerken en waarna duidelijk is wat er nog beschikbaar is.
 
Wij hopen als organisatie op uw begrip. We hebben echt de tijd nodig om alles rustig en correct te verwerken.
 
We willen er tevens op wijzen dat bungalows boeken direct bij het park moet gebeuren en niet op of via uw inschrijfformulier. Het boeken van een bungalow geeft op dit moment geen garantie dat u ook werkelijk aan het toernooi kunt deelnemen. Dus wacht op uw bevestiging alvorens een accommodatie te boeken
 
Namens de organisatie
 
Jan en Gerry

Inschrijvingen Texel Darts Trophy 2020 geopend, wees er snel bij

De inschrijvingen voor de Texel Darts Trophy gaan maandag open