Inschrijvingen voor Oranjebar Open belooft een grote opkomst Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Inschrijvingen voor Oranjebar Open belooft een grote opkomst

Inschrijvingen voor Oranjebar Open belooft een grote opkomst

De Oranjebar Open 2012, wat gehouden wordt op 29 april aanstaande in de Oranjebar te Mariahout, probeert dit jaar ook voor de dartspelende dames twee onderdelen aan te bieden om zo gehoor te geven aan de noodkreet “Het dames darten moet in de lift en het prijzengeld mag best omhoog” zoals door een aantal speelsters wordt geroepen. Net als voor de heren wordt er een single- en een koppeltoernooi georganiseerd waarbij in ieder onderdeel prima geldprijzen te verdienen zijn.

Dit wordt bevestigd door het deelnemersveld wat inmiddels aan het ontstaan is bij met name de beide heren toernooien. Wat te denken van bijvoorbeeld Erik Clarijs, Willy van de Wiel, Benito van de Pas, Jimmy Hendriks en Remon Hurrebrink om er maar een paar te noemen. Bij de dames is dit evenement tot nu toe misschien aan de aandacht ontsnapt en hebben zich tot nu toe alleen Irina Armstrong en Anneke Kuijten aangemeld. De organisatie hoopt 32 dames te begroeten voor de singles en 16 koppels.

Het zou jammer zijn als deze aantallen niet worden gehaald want daarmee wordt de eerder vermelde opmerking op zijn minst ongeloofwaardig. De organisatie heeft er in ieder geval het volste vertrouwen in en gaat ervan uit dat dit evenement het dames darts op de kaart helpt te zetten en dat andere organisatoren hun voorbeeld zullen volgen.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws