Intiatiefnemers 'Darts is van ons' brengen darten weer terug in beeld Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Intiatiefnemers 'Darts is van ons' brengen darten weer terug in beeld

Intiatiefnemers 'Darts is van ons' brengen darten weer terug in beeld

Op Facebook is een ware hype ontstaan omtrent de aandacht voor darts in Nederland. Aanleiding hiervoor was het bericht van RTL7 Darts om de World Grand Prix niet via de livestream op het internet uit te zenden. Initiatiefnemers Andy Boudewijn, Pascal Aquina en Corry Fleerakkers besloten om hier tegen in actie te komen en een community genaamd ‘Darts is van ons’ op Facebook te starten. Dit om zoveel mogelijk dartsfans en darters te mobiliseren. Doel van deze groep is om het darts weer volop onder de aandacht te krijgen.

Hierbij denken we niet alleen aan de PDC toernooien maar ook de BDO verdient de nodige aandacht, denkende aan de fans maar ook aan onze Nederlandse spelers en speelsters. Het initiatief blijkt een succes en deze groep telt nu al meer dan 2300 leden.

De blijdschap onder de initiatiefnemers was dan ook groot toen RTL7 gistermiddag alsnog besloot om toch live te gaan via een livestream op internet.

Graag willen wij jullie uitnodigen om lid te worden van deze groep op Facebook zodat we de Nederlandse media kunnen laten zien dat darts wel degelijk leeft in Nederland Diverse Nederlandse spelers hebben inmiddels hun steun betuigt aan dit initiatief.

De groep is bereikbaar via deze link. Om op de hoogte te blijven van al het laatste dartsnieuws raden we je natuurlijk ook aan om vrienden te worden met de Facebook van Dartfreakz.nl welke je vind via deze link.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws