Jacques Nieuwlaat mastercaller bij Hemeco Open 2012 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Jacques Nieuwlaat mastercaller bij Hemeco Open 2012

Jacques Nieuwlaat mastercaller bij Hemeco Open 2012

Het Hemeco Open 2012 zal dit jaar van 24 t/m 26 augustus plaatsvinden en inmiddels is via de sociale media bekend geworden dat Jacques Nieuwlaat dit jaar op het podium van het groots opgezette toernooi staat als mastercaller. Hiermee zet de organisatie van het Hemeco Open een traditie van het aantrekken van toppers in de dartssport voort. Jacques Nieuwlaat is al vanaf de jaren '90 intensief betrokken bij de sport en heeft ervaring op veel grote toernooien, waaronder het Dutch Open en het PDC European Championship.

Op het gebied van wedstrijdleiding is de organisatie van het Hemeco Open dit jaar een samenwerking aangegaan met John Sterk van Sterkdarts.nl. De inschrijving is inmiddels geopend, iedereen kan vrij inschrijven. Inschrijving is mogelijk voor de heren singles, dames singles, heren koppels, dames koppels en het super gezellige team toernooi op de vrijdag avond. Inschrijven voor het Hemeco Open is mogelijk t/m 22 augustus (inschrijfgeld dient op die datum binnen te zijn bij de organisatie). Op de website www.hemeco-open.nl kunt u het inschrijfformulier invullen, waarna u een bevestiging ontvangt.

Inmiddels is ook de gouden sponsor voor Hemeco Open 2012 bekend. Het bedrijf Muller-van Engelen BV gevestigd in Oss heeft onlangs het contract voor gouden sponsor getekend en daarmee haar naam verbonden aan Hemeco 2012. Muller-van Engelen BV is onderdeel van DGtC, een groep toonaangevende bedrijven in de installatietechniek. Muller-van Engelen is gespecialiseerd in Loodgieterswerk, Verwarming en Mechanische Ventilatiesystemen voor woningbouw en kleine utiliteit Voor grotere utiliteitsprojecten verzorgt Muller van Engelen het loodgieterswerk. Bij Muller-van Engelen BV zijn 35 mensen werkzaam, allen met een passie voor installatietechniek.

Binnenkort zal er nog meer informatie bekend worden omtrent Hemeco Open 2012.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws