Dekker en Meulenkamp winnen koppeltoernooi Hemeco Open Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dekker en Meulenkamp winnen koppeltoernooi Hemeco Open

Dekker en Meulenkamp winnen koppeltoernooi Hemeco Open

Het heren koppeltoernooi van het Hemeco Open 2011 is gewonnen door het duo Jan Dekker en Ron Meulenkamp. In de finale wisten ze Joppe Bakens en Dirk van Duijvenbode te verslaan met 4-3. In aanloop naar de finale wisten Joppe Bakens en Dirk van Duijvenbode in de halve finale voor een sensatie te zorgen door Darry Fitton en Tony O'Shea met 4-3 te verslaan. Jan Dekker en Ron Meulenkamp wisten in de halve eindstrijd af te rekenen met Dick Koster en Pascal van Mourik met 4-2.

De verliezersronde van het koppeltoernooi bij de heren werd gewonnen door Roy Leenders en Dave van de Lee. In de finale versloegen ze het duo Ravensbergen/Schilder met 3-2 nadat ze eerder in de halve finale met 2-0 te sterk waren voor Tolk/Van der Donk.

Het dames singletoernooi is gewonnen door Anastasia Dobromyslova die in een Russische finale met 4-1 won van Irina Armstrong. In de halve finale versloeg Dobromyslova de Nederlandse Tamara Schuur met 4-0. Ook Irina Armstrong rekende in de halve finale af met één van eigen bodem. Jeugdspeelster Sharon Jansen wist indruk te maken en bereikte de halve finale welke ze mocht spelen op het podium. Hierin was ze helaas niet opgewassen tegen Irina Armstrong die met 4-0 won.

De verliezersronde bij de dames is gewonnen door Rilana Erades. In de finale versloeg ze Elisa Kwadijk met 3-0 nadat in de halve finale met 2-1 was gewonnen van Lynn Taeymans.

Voor alle foto's die zijn geschoten tijdens het Open Hemeco verwijzen we je graag door naar het fotoalbum. Voor meer updates die tijdens het toernooi zijn gebracht zie dit twitter-account. Voor meer nieuws en informatie verwijzen we je natuurlijk ook graag naar www.hemeco-open.nl.

Heren koppels:

Dames singles:

Heren koppels verliezersronde:
Halve finales:
Tolk/Van der Donk - Ravensbergen/Schilder 0-2
Van Hintum/Mast - Leenders/Van der Lee 0-2

Finale:
Ravensbergen/Schilder - Leenders/Van der Lee 2-3

Dames verliezersronde:
Halve finales:
Elisa Kwadijk - Sussanne van den Dungen 2-0
Rilana Erades - Lynn Taeymans 2-1

Finale:
Rilana Erades - Elisa Kwadijk 3-0

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws