Jan Karel en Dick v Dijk winnen Havenzicht Kuiper infra Masters Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Jan Karel en Dick v Dijk winnen Havenzicht Kuiper infra Masters

Jan Karel en Dick v Dijk winnen Havenzicht Kuiper infra Masters

Het cabinet is eindelijk gevallen, Kuyt heeft Kalou gevraagd mee terug te gaan naar Feyenoord, tijd voor de Masters. Het verslag van de vorige keer moest ik u helaas onhouden, maar desalniettemin, de uitslagen zijn er wel. "Good old" Jan Karel was het, die in een spannende finale net te sterk was voor Stefan Couwenberg met 5-4. Jeroen van Die en Wesley Plaizier behaalde een gedeelde 3e plaats. Vijf keer 180 was er die avond voor Jan.

Gisteren was de laatste avond, voor het eindtoernooi van 21 mei aanstaande. Zo'n 12 darters hadden zich gemeld in Havenzicht. Hiertoe behoorde geen Mr. X toestanden, maar gewoon dezelfde bekende namen. Er werd gespeeld in poules van 3, waarbij de nummers 1 en 2 doorgingen naar de winnaars.

Hieronder de uitslagen zoals die gisterenavond waren.

Verliezersronde:
Jeroen v Die - Ronald Visser 4-2
Ronny Willemstein - Weslet Plaizier 4-2

Finale:
Jeroen v Die - Ronny Willemstein 5-1

Winnaarsronde:

Dick v Dijk - Jan Karel 4-0
Roy Gokoel - Bryan Ruffi 4-1
Marco Voss- Danny Moonen 1-4
Stefan Couwenberg - Hans vd Giessen 4-1

Halve Finale:

Dick v Dijk - Roy Gokoel 4-3
Stefan Couwenberg - Danny Moonen 4-0

Finale:

Dick v Dijk - Stefan Couwenberg 5-3

Wederom een geslaagde avond, met toch wel verrassend, Danny Moonen die zich knap in de halve finale speelde!Het vermelden zeker waard, Bryan Ruffi die op tijd was. Brian, die zoals bekend parttime koffiezetter cq bijbelverkoper is, kon eindelijk op tijd komen. Zal je altijd zien, dat hij de finaledag niet op tijd is. Zoals gezegd maandag 21 mei de grote finale van de Kuiper infra- Havenzicht Masters. Jan Karel gaat op jacht naar zijn 2e titel en iedereen is dan ook weer van harte welkom in Cafe "van ouds" Havenzicht te Ridderkerk.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws