Jan van der Rassel ambassadeur livelifemax Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Jan van der Rassel ambassadeur livelifemax

Jan van der Rassel ambassadeur livelifemax

omdat het nog zo onbekend is, maar zeker net zo levensbedreigend."

Daarom heeft Jan van der Rassel zijn naam aan deze stichting verbonden en hij zal samen met zijn sponsor Reca Montage ieder jaar een bedrag overmaken. Een deel van het prijzengeld van Jan wat aangevuld word met een donatie van zijn sponsor zal een mooi bedrag worden. Als iedereen maar een druppeltje toevoegt aan de emmer, kan het in de toekomst voor vele mensen een fijne hulp zijn, onderzoek is zo enorm belangrijk. Onderzoek kost veel geld, maar het is zo belangrijk voor onze medemensen in de toekomst en we hopen dus ook dat meerdere mensen dit doel gaan steunen", aldus Jan Van der Rassel.

Stichting LiveLifeMax, LLM, is opgericht door een groepje vrienden die weten hoe belangrijk het is om maximaal te leven. De echtgenote van één van hen, kreeg in maart 2008 de diagnose pulmonale arteriële hypertensie (PAH). Op 'Waarom LLM' kunt u hun persoonlijke verhaal lezen. LLM heeft als doel het financieel ondersteunen van medisch- en wetenschappelijk onderzoek naar deze zeldzame, progressieve en ongeneeslijke longziekte. De grootste wens is uiteraard dat er ooit een middel gevonden wordt waarmee PAH te genezen is...

Wilt u meehelpen in de strijd tegen PAH door een donatie te doen? Dat kan rechtstreeks op bankrekening 150844557 t.n.v. Stichting Live Life Max te Nieuw-Beijerland.

Meer info is te vinden op http://www.livelifemax.nl/

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws