Jan van der Rassel de sterkste tijdens het Open Cromstrijen 2011 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Jan van der Rassel de sterkste tijdens het Open Cromstrijen 2011

Jan van der Rassel de sterkste tijdens het Open Cromstrijen 2011

Zo’n 92 heren, 14 dames en 54 koppels wisten hun weg naar het Open Cromstrijen te vinden. Omdat er op de maandag voorafgaande aan het toernooi nog maar slechts 35 singles en 16 koppels zich hadden ingeschreven besloot de organisatie om niet in de grote zaal te spelen met 20 borden, maar in de kleine zaal met 10 borden. Dat er op de wedstrijddag zelf zo'n 100 darters kwamen opdraven, waarvan er zich minimaal 60 niet vooraf hadden aangemeld, had niemand voorzien. Dit leidde dus tot een file aan de wedstrijdtafel en toen het gerucht ging dat er 90 koppels zouden zijn, besloot een aantal darters zich uit te schrijven en elders hun geluk te gaan beproeven.

Met een kleine vertraging van 30 minuten werd het toernooi begonnen. Jan van der Rassel wist het toernooi op zijn naam te schrijven door in de finale Tony Martinez te verslaan. Benito van de Pas en Andrew Helsemans wisten de halve finale te halen maar gingen hier onderuit tegen de finalisten. Het koppeltoernooi werd uiteindelijk wel gewonnen door Benito van de Pas samen met zijn koppelmaat Sven van Dun. In een spannende finale waren ze te sterk voor het koppel Tony West en Jerry Hendriks. Bij de dames werd het toernooi gewonnen door Daisy van Driel die in de finale Marjolein Bunk versloeg. In de halve finales werden eerder Debby Vos en Lynn Taeymans verslagen.

Volgens jaar zal er sowieso weer worden gespeeld in de grote zaal met 20 dartsborden.

.

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws