Jeffrey de Zwaan krijgt de steun en het vertrouwen van One80 darts Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Jeffrey de Zwaan krijgt de steun en het vertrouwen van One80 darts

Jeffrey de Zwaan krijgt de steun en het vertrouwen van One80 darts

De black cobra uit Leidschendam heeft deze week een overeenkomst getekend voor drie jaar met One80 darts. Onder de vlag van het in 2005 opgerichte one80 darts met vestigingen in Engeland, China en Duitsland heeft onder andere ook de Engelse Deta Hedman en de kersverse winnaar van de Dutch Darts Masters Kim Huybrechts onder haar hoede. De Zwaan over de samenwerking “Ik ben one80 zeer dankbaar voor het vertrouwen in mij. Ben er super blij ermee. Eindelijk komen dan mijn eigen pijlen op de markt. Ik wil een echte ambassadeur zijn voor het merk One80”.

One80 zal Jeffrey de Zwaan met materialen sponsoren maar ook financieel zodat de Nederlander zijn pijlen volledig kan richten op zijn prestaties. One80 wil met de sponsoring van spelers de wereld laten kennis maken met de kwaliteit van de handgemaakte darts. One80 over de samenwerking “We willen talentvolle spelers zoals Jeffrey de kans geven zich verder te ontwikkelen. Wij geloven in het talent dat Jeffrey heeft en willen met deze deal hem die kans ook graag gunnen”.

Met de steun van One80 kan de 17 jarige Nederlander zich volledig concentreren op het darten. Hij wil zijn plaats in het Nederlands herenteam echt bewijzen en in de komende tijd mooie resultaten behalen op internationale wedstrijden met als doel Lakeside 2015.

Jeffrey de Zwaan krijgt de steun en het vertrouwen van One80 darts

De pijlen komen begin volgend jaar op de markt onder de naam: the black cobra. Er wordt zo snel mogelijk gestart met het design van flights en verpakking en de ontwikkeling van zijn pijlen in nauwe samenwerking met de Zwaan zelf.

Tijdens het aanstaande Sunparks Masters toernooi van 22 tm 24 november zal de Black Cobra voor het eerst spelen in het One80 shirt.

De ere lijst van de jonge Nederlander is enorm, op 16 jarige leeftijd won de Zwaan zijn allergrootste titel tot nu toe ooit, hij schreef de Winmau World Masters Youth op zijn naam en mocht zich bekronen tot Wereld kampioen.

Deze deal kwam tot stand in samenwerking met Benelux Business uit België, die officieel en exclusief dealer is van One80 darts in de Benelux. Samen met het Europese hoofdkantoor in Duitsland bedenken en ontwikkelen ze nieuwe producten en stellen talentvolle spelers aan het hoofdkantoor in China voor die in aanmerking zouden kunnen komen voor sponsoring.

Voor verdere vragen over One80 darts of Jeffrey de Zwaan dartproducten kan men contact opnemen met Benelux Business in België.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws