Klaasen heeft een schikking getroffen met het Openbaar Ministerie Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Klaasen heeft een schikking getroffen met het Openbaar Ministerie

Klaasen heeft een schikking getroffen met het Openbaar Ministerie

El Matador Jelle Klaasen heeft een schikking getroffen met het Openbaar Ministerie in Breda. Na zijn bekentenis fout te zitten, heeft hij nu ook 400 euro schade vergoeding te betalen en 16 uur werkstraf te vervullen. Klaasen stuurde een verstandelijk beperkt meisje, dat hij al lang kende, naaktfoto`s en pikante tweets/mailtjes.

Op Omroep Brabant is te lezen dat ze bang is dat Jelle bij school staat om haar mee te nemen. "Ik voel me rot en ben bang dat het mijn schuld is. "Ik denk de hele tijd als ik uit ben van school: zal Jelle er zijn om me mee te nemen? Ik wil de oude 'ik' weer zijn en niet iemand die verdriet moet verbergen. Wat is dit vreselijk zwaar, om met zo'n vervelende gebeurtenis rond te lopen", schrijft ze.".

Op Omroep Brabant staat verder te lezen dat het slachtoffer schrijft: "Ik voel me niet op elke plek even veilig. Ik ben bang dat Jelle me komt opzoeken. Ik haat dit gevoel. Ik ben bang dat het contact met het gezin kapot gaat. Ik wil zo niet zijn. Ik wil mezelf zijn en niet iemand die dingen moet ontlopen om niet aan Jelle te kunnen denken".

De ouders van het meisje vinden niet dat Klaasen een celstraf moet krijgen, maar vinden een werkstraf terecht. Ze willen vooral gerechtigheid. Het meisje krijgt nog steeds hulp van een seksuoloog om alles te verwerken.

Het Openbaar Ministerie liet weten dat een celstraf niet nodig is, gezien hij al veel inkomstenderving heeft geleden doordat de zaak zo uitgebreid in de openbaarheid is geweest.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws