Home Nederland Hoofdnieuws Jelle Klaasen heeft nieuwe sponsor en kan op jacht naar titels

Jelle Klaasen heeft nieuwe sponsor en kan op jacht naar titels

Klaasen 2
Darter Jelle Klaasen heeft zich voor de komende twee jaar verzekerd van sponsor Mac Elkin en kan gaan spelen voor de prijzen. Lees hieronder Jelle’s officiële bericht dat hij achterliet op zijn persoonlijke Facebook pagina.
 
Dag allemaal!
Ik moet toch even het goede nieuws met jullie delen…… : Vanaf vandaag heb ik een sponsor voor 2 jaar! Heb er hard voor geknokt sinds ik terug ben gekomen en ben blij dat Mac Elkin het vertrouwen in mij heeft! Dit betekent voor mij in ieder geval dat ik 2 jaar lang vrij uit kan darten zonder me druk te maken of ik wel naar een toernooi kan ja of nee! Dus een grote opluchting!
Vanaf nu kan het alleen maar NOG beter gaan en daar gaan we uiteraard voor! Ik wil jullie ook allemaal bedanken voor jullie steun en geweldige woorden, betekend ontzettend veel voor mij en ook voor Nanke!