Home Nederland Hoofdnieuws Jelle Klaasen tekent nieuw contract bij Dart Youngstars Management

Jelle Klaasen tekent nieuw contract bij Dart Youngstars Management

In de afgelopen maanden heeft Dart Youngstars Management een significante groei doorgemaakt kijkend naar het team en zakelijke relaties. Dit heeft geresulteerd in een fantastische nieuwe toevoeging aan het Dart Youngstars Management team. We zijn blij om te kunnen melden dat Jelle Klaasen een 1-jarige overeenkomst heeft getekend en zich per direct aansluit bij het management.

Gezien de bekendheid van Jelle, zowel binnen als buiten de dartwereld, is er eigenlijk geen introductie nodig. Echter willen we toch een kleine samenvatting geven op zijn imposante carrière tot zover. In 2006 werd Jelle wereldkampioen bij de BDO nadat hij in de Finale op Lakeside te sterk was voor 5-voudig wereldkampioen Raymond van Barneveld. Niet lang daarna maakte Jelle de overstap naar de PDC waar hij tot eind vorig jaar actief is geweest. In zijn tijd bij de PDC heeft Jelle een aantal mooie resultaten gehaald op diverse majors. Zo heeft hij onder andere de halve finale bereikt op het PDC WK in 2016, in 2016 de halve finale van de UK Open gespeeld en de kwart finale van de World Grand Prix in 2015 behaald. Naast successen op de Majors wist hij ook 3 Players Championship te winnen gedurende deze periode. Helaas verloor Jelle afgelopen jaar zijn ProTour kaart na een lastig jaar en wist hij deze ook net niet terug te verdienen op Q-School afgelopen januari.

Daarom heeft Jelle besloten om dit seizoen de WDF Tour te spelen, naast de PDC Challenge en Euro Tours. Het hoofddoel voor dit jaar is het kwalificeren voor de WDF World Masters en de WDF World Championship. Daarnaast is het uiteraard ook zijn bedoeling om in januari weer een PDC ProTour Card te bemachtigen. Vanaf vandaag zal Dart Youngstars Management voor Jelle alle zaken waarnemen m.b.t. de WDF en Soft Tip gerelateerde toernooien en evenementen. Darting Promotions zal daarentegen nog altijd alle PDC gerelateerde zaken voor Jelle waarnemen. Aangezien Jelle zich heeft aangesloten bij het Dart Youngstars Management team, zal hij ook financieel ondersteund worden door Excellent Sales Strategy. Zij zullen hem ondersteunen tijdens alle PDC, WDF en Soft Tip evenementen.

Wij zijn trots dat Jelle zich bij ons heeft aangesloten en wij kijken vol vertrouwen uit naar een succesvol en langdurige samenwerking. Daarnaast wensen we Jelle heel veel succes met het behalen van zijn doelen dit seizoen en gaan wij er alles aan doen om dit voor hem te faciliteren.

Voor meer informatie over Jelle verwijs ik u graag door naar zijn spelersprofiel op onze website www.dartyoungstars.nl. Wanneer u Jelle wilt boeken voor een demonstratie of bij interesse in een zakelijke overeenkomst, neem dan gerust contact met ons op.