Jermaine Wattimena trakteert Levi Frauenfelder op 5-0 whitewash Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Jermaine Wattimena trakteert Levi Frauenfelder op 5-0 whitewash

Jermaine Wattimena trakteert Levi Frauenfelder op 5-0 whitewash

De dinsdag voor Koningsdag konden vijftien deelnemers worden begroet die hun beste beentje kwamen voorzetten om punten, dagzege, troostprijs of inhoud van de Mysterie Box te bemachtigen. De tegenwoordig meestal aanwezige wedstrijdleider Dennis van der Steen was dit keer afwezig zodat alleskunner Peter van den Broek de wedstrijden in goede banen moest leiden.

Na de groepsfase kon er meteen worden doorgegaan met de kwartfinales waarin Thomas Thijs, Oswin Streden, Yoeri Dirks Jermaine Wattimena, Patrick van Osch, Stijn Donkers, Levi Frauenfelder en Luis Diaz Marin zich konden plaatsen voor de halve finales. In die halve finales sonden Levi en Stijn (4-1) en Jermaine en Oswin (4-0) tegenover elkaar waarbij beide wedstrijden niets te raden overlieten wat betreft de winnaars met als resultaat dat er een interessante finale tussen Jermaine Wattimena en Levi Frauenfelder verwacht kon worden.

Tegelijkertijd zagen de toeschouwers dat Danny Verkuijlen via een overwinning op Frans Swinkels (3-0) en Niels Strijbers via winst op Roland Stokmans (3-2) de deelnemers waren die de finale om de troostprijs gingen spelen. Nieuwkomer Niels liet in de finale zien dat hij zich best thuis voelt in de Oranjebar want hij speelde ontspannen zijn tegenstander Danny met 1-4 van de oche.

De strijd om de dagzege tussen Jermaine Wattimena en Levi Frauenfelder monde uit in een eenzijdige wedstrijd waarin Levi jammer genoeg een aantal kansen liet liggen om er een echte wedstrijd van te maken en Jermaine wat zweet te bezorgen. Jermaine vondt het allemaal prima en pakte dat voordeeltje mee om de wedstrijd met een verdiende 5-o overwinning te beslissen en zo zijn zoveelste dagzege te noteren.

Uitslag OSR#36 kwalificatie dag 09; 1. Jermaine Wattimena 2. Levi Frauenfelder 3. Stijn Donkers en Oswin Streden.

De volgende kwalificatie dag voor de 36e editie van de Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 03 mei 2022. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws