Jerry “The Voice” Hendriks laat wederom van zich horen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Jerry “The Voice” Hendriks laat wederom van zich horen

Jerry “The Voice” Hendriks laat wederom van zich horen

Afgelopen weekend was het Nederlands team afgereisd naar België om daar deel te nemen aan de Spring Cup. Het werd een succesvol weekend voor Nederland waarbij zowel het heren- als het damesteam de titel wist te pakken. Alsmede gingen ook de individuele titels naar Nederland aangezien Christian Kist het herentoernooi op zijn naam schreef en Floortje van Zanten het damestoernooi. Beiden hebben zich daarmee overigens ook verzekerd van een ticket voor de Winmau World Masters 2011.

Dat de sfeer er goed in zat bewijzen onderstaande beelden die we onder ogen kregen. Eerder hebben we al een artikel gewijdt aan Jerry Hendriks die tijdens een gesprek met TV Limburg onaangekondigd de microfoon in handen kreeg en werd uitgedaagd voor een optreden. Ook na afloop van de Spring Cup greep hij weer naar de microfoon en maakte daarmee het feest compleet. Het tweede optreden van Jerry "The Voice" Hendriks is hieronder te bekijken, met dank aan Lynn Taeymans voor de beelden.

Naast deze videobeelden is er ook nog fotomateriaal, dankzij Evert Zomer, die er gedurende de drie dagen van de Spring Cup zijn genomen.

Foto's vrijdag

Foto's zaterdag

Foto's zondaq

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws