Jeugd Landelijke Competitie: 2e speelweek vandaag op programma Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Jeugd Landelijke Competitie: 2e speelweek vandaag op programma

Jeugd Landelijke Competitie: 2e speelweek vandaag op programma

De jeugd LaCo teams komen vandaag voor de tweede keer in actie. Er staan drie wedstrijden op het programma die gespeeld worden in Beuningen, Almelo en Rotterdam. De DBMN is deze week vrij.

In Café de Vrijboom in Beuningen gaan de beide teams van de RDB het tegen elkaar opnemen. RDB-1 zal favoriet zijn met de ervaren junioren Colin Roelofs en Lars Fransen in de gelederen. RDB-2 bulkt echter ook van het talent met o.a. de Frauenfeldertjes en Jerry Kaldenberg en mag zeker niet onderschat worden. Beide teams verloren tijdens de eerste speelweek met 8-3 en zullen uit zijn op een beter resultaat deze week.

De FDB komt morgen voor het eerst in actie omdat ze tijdens de eerste speelweek een vrije week hadden. De Friesen gaan op bezoek in Rotterdam bij de RDO, dat tijdens de eerste speelweek met 9-2 verloor van regerend kampioen DBA. Vorig jaar wist de FDB twee keer te winnen van de RDO. Eens kijken of de Rotterdammers daar dit jaar verandering in kunnen brengen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws