Home Nederland Hoofdnieuws Joey Greijn pakt dagzege tijdens de 39e Oranjebar Super Ranking

Joey Greijn pakt dagzege tijdens de 39e Oranjebar Super Ranking

Derde dagzege in 39e Oranjebar Super Ranking voor Joey Greijn tijdens 9e kwalificatiedag na winst in thriller tegen Jermaine Wattimena (Runner Up). Jeroen van Peeren neemt troostprijs mee na winst op Björn Kloke. Maximum inhoud Mysterie Box is bereikt, 137 niet gefinisht dus blijft dicht.

De week konden de darters die de weg naar de Oranjebar in Mariahout wisten te vinden zich opmaken voor de strijd in de negende speeldag van de 39e OSR editie. Ondanks dat een aantal van de min of meer vaste bezoekers het afgelopen weekend waren afgereisd naar Boekarest Roemenië voor een zilver WDF toernooi dan wel naar Milton Keynes  Engeland voor de eerste vijf PDC Challenge Tour events.

Met 42 deelnemers in negen poules van 4 spelers en twee poules van 5 spelers werd de avond dit keer gestart. De nummers 1 en 2 van iedere poule (evenals de nummers 3 van de poules van 5) gingen zoals gewoonlijk naar de winnaarsronde, de overige spelers naar de verliezersronde. Een en ander was te volgen via https://tv.dartconnect.com/eventmenu/oranjebarsuper39e05. 

De resultaten in de eindfases van de winnaars- en verliezersronde was als volgt;

Winnaarsronde (Dagzege)

 

Halve finales:

Jermaine Wattimena vs. Axel Goverde 4-0

Sander Voz vs. Joey Greijn 1-4

Finale:

Jermaine Wattimena vs. Joey Greijn 4-5

Verliezersronde (Troostprijs)

 

Halve finales:

Jeroen van Peeren vs. Rob van der Zanden 3-1

Björn Kloke vs. Ruud Kuijten 3-1

Finale:

Jeroen van Peeren vs. Björn Kloke 4-0

Het aantal 100+ finishes bleef hangen op 8 stuks. Het aantal maximale van deze week was niets op aan te merken, maar liefst 27x werd een 180 score gegooid. De winnende 137 finish die recht geeft op de inhoud van de Mysterie Box werd opnieuw niet gegooid. Het maximum bedrag van 250 euro blijft dus liggen wachten op de eerstvolgende winnaar die het winnende getal dat iedere week wijzigt wel weet uit te gooien.

Hoge Finishes (100+)

105 door Wess van den Brand

106 door Jermaine Wattimena

107 door Volkert Scheepers

108 door Joey Greijn (2x) en Oswin Streden

113 door Ivar Emmen

123 door Joey Greijn

Maximale scores

1x door Dirk van den Dries, Niels Strijbosch, Nikky Ploegmakers, Joey Hoeben, Jessy Hoeben, Davy van der Zande, Björn Kloke, Ad Goossens, Oswin Streden, Stijn Donkers, Jean-Paul Toonen en Jeroen van Peeren

2x door Joey Greijn, Ruud Kuijten, Jermaine Wattimena en Axel Goverde

3x door Dennis van der Steen

4x door Sander Voz

Uitslag OSR#39 kwalificatiedag 09; 1. Joey Greijn 2. Jermaine Wattimena 3. Sander Voz en Axel Goverde.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De tiende kwalificatie dag van de 39e editie van de Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 31 januari 2023. De inschrijving kost €6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 20:00 uur. Aanvang van het toernooi is 20:30 uur.