John Snyers wint mei editie Open de Graver, Leenders runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

John Snyers wint mei editie Open de Graver, Leenders runner-up

John Snyers wint mei editie Open de Graver, Leenders runner-up

Na 4 edities met meer dan 50 deelnemers te zijn gestart, deze keer weer eens minder dan 50, 41 deelnemers die deze keer probeerde het toernooi op hun naam te schrijven. John Snyers is degene die dat deze keer is gelukt. Na de poules leverde de knock-out de volgende top 8 winnaars- en top 4 verliezers-ronde op:

W1 John Snyers W2 Roy Leenders W3/4 Noer Sahebali / Robby van Eijndhoven
W5/8 Stefan Kemps / Tom Visser / Ronny van Dooren / Dave van der Lee

V1 Frank van Dooren V2 Eddy Rayer V3/4 Rick van Dooren / Thijs Kuijpers

Hoogste finish: Frank Thijssen & Taco Boogaard: 117, ook gooide Taco 100 uit, finishte Dylan Snyers 106, deze score (106) werd ook uitgegooid door Moniek van Eijndhoven & Tony van Binsbergen had 115.

De volgende editie is 10 juni, meer info via de evenementen op Facebook op de pagina van Monkey Darts. Hier vindt je ook overige toernooien en informatie zoals de zomertoernooitjes in Valkenswaard en het aankomende koppeltoernooi met de titel Jungle Darts op 28 mei. Natuurlijk staan ze ook hier op Dartfreakz in de agenda. Iedereen die er was, thanks for the fun and see you soon.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws