Home Nederland Hoofdnieuws Jupiler Open Sliedrecht “Wie stoot Dick van Dijk van de troon?”

Jupiler Open Sliedrecht “Wie stoot Dick van Dijk van de troon?”

1e-Dick-van-Dijk openSliedrecht

Over nog géén twee weken vindt het Jupiler Open Sliedrecht weer plaats. Op zondag 9 december is het Jupiler Open Sliedrecht gepland. In café Havana zal er plaats zijn voor maximaal 80 deelnemers.

De afgelopen 2 jaar was de titel voor Dick van Dijk
De eerste editie van 2010 trok het Jupiler Open Sliedrecht 83 deelnemers. In de finale was het Dick van Dijk die de verassing van die dag, Wesley Boonstra, versloeg. In 2011 was het wederom Van Dijk die de sterkste was van de 59 aanwezige deelnemers, Vincent van der Meer werd dat jaar runner-up.

Inschrijven
Voorinschrijving voor het Jupiler Open Sliedrecht 2012 is mogelijk tot en met 6 december 2012 via www.sterkdarts.nl en kost € 7,50. Op de speeldag zelf inschrijven is ook mogelijk tot 12:30 en kost € 10,-.

Live updates
Tijdens het toernooi kunt u op de site van SterkDarts live updates vinden.

Seeding
Het Jupiler Open Sliedrecht 2012 is onderdeel van de SterkDarts Tour. Het singeltoernooi is een categorie E evenement en kent dus 4 geseedde spelers.

De seeding vindt plaats op 2 december 2012 en spelers welke in aanmerking komen voor deze privilege hebben dus tot die datum de tijd om zich in te schrijven en van de seeding gebruik te maken.
.