Kaartjes voor demotoernooi met Lewis en Kist in de verkoop Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Kaartjes voor demotoernooi met Lewis en Kist in de verkoop

Kaartjes voor demotoernooi met Lewis en Kist in de verkoop

Op vrijdag 23 november gaat het dan echt gebeuren, een van de zeldzame head-to-heads tussen de 2 wereldkampioenen, Christian Kist en Adrian Lewis. Deze head-to-head staat op het programma van het demonstratietoernooi Face-Off 3 in het Engelse Derby. Er zal die avond een knock-out toernooi gespeeld worden met 8 spelers en dat zijn: Adrian Lewis, Gary Anderson, Christian Kist, Colin Osborne, PauL Nicholson, James Richardson, Andy Hibbert en Andy Sudale.

De organisatie achter dit toernooi, MDA Promotions heeft via de social media al aangegeven dat de demo Lewis vs Kist ook op het programma staat, naast een demowedstrijd tussen Justin Pipe en Dean Winstanley. De laatste mannen spelen een wedstrijd over best of 5.

De kaartjes voor deze unieke gelegenheid zijn inmiddels ook in de verkoop en de prijzen variëren van £15,- tot £65,- (VIP kaartje). Ook voor de Nederlandse dartliefhebber misschien een mooie gelegenheid om eens een uitje naar Engeland te plannen met Christian Kist in actie. Kaartjes zijn te bestellen via de webshop van MDA.

Update: Volgens een andere bron zou er geen sprake zijn van een head-to-head, maar de organisator van Fac Off 3 heeft zojuist bevestigd dat er daadwerkelijk een head-to-head in short format plaats zal vinden aan het eind van de avond waarop het demonstratietoernooi Face-Off 3 gespeeld gaat worden.

Complete line-up Face Off 3:

Adrian Lewis

Christian Kist

Gary Anderson

Paul Nicholson

Colin Osborne

James Richardson

Ricky Sudale

Andy Hibbert

Justin Pipe v Dean Winstanley

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws