Home Nederland Hoofdnieuws Kim Huybrechts wederom de sterkste bij druk bezochte Café Quincy

Kim Huybrechts wederom de sterkste bij druk bezochte Café Quincy

Met een opkomst van 46 deelnemers was dit het drukst bezochte toernooi tot nog toe. In de winnaars ronde bleven uiteindelijk Davyd Venken en Kim Huybrechts als laatste over. Davyd won van Martijn Soentjens, Patrick Bulen, Paul Out, Paul Wacanno en Roger Janssen. Kim won van Bart Cornips, Jean-Marie Hendrikx, Koenraad Nelissen, Emanuel de Geyndt en Remo Mandiau. In de finale van de winnaars ronde ging de overwinning met 3-0 naar Kim.

Aan de verliezers kant waren het vooral Joppe Bakens en Patrick Bulen die van zich lieten horen. Patrick verloor zijn eerste ronde van Davyd Venken waarna hij aan een enorme zegereeks begon. Hij won achtereenvolgens van Ans Poolen, Roel van Bilzen, Leandro Paz, Oswin Strede, Kenny Neyens, Bob Doelman en Roger Janssen. Joppe verloor zijn tweede ronde partij tegen Paul Wacanno waarna ook hij aan een zegereeks begon. Hij won in de verliezers kant van Davy Cardinaal, Kathy Geeraets, Michael van de Ven, Glenn Thorne en Remo Mandiau. In een onderling duel tussen Joppe en Patrick ging de overwinning met 3-1 naar Joppe die zich hiermee bij de laatste 3 wist te voegen.

Voor een plekje in de finale moest Joppe het opnemen tegen Davyd. Deze wedstrijd werd met 3-0 gewonnen door Davyd die in de finale wellicht zijn revanche kon gaan nemen tegen Kim.

In de finale dacht Kim hier echter anders over. Met 4-0 wist hij de finale te winnen en dus zijn 2e toernooi overwinning binnen te halen.

Vandaag waren er geen uitschieters met 180 scores. De meeste werden gegooid door Davyd Venken, Kenny Neyens en Kim Huybrechts. Zij gooide allen 3 keer 180. De hoogste finish werd gegooid door Kim Huybrechts met een 150 finish.

De prijzenpot voor de finaledag staat inmiddels op €1.870,-. De toernooien worden mede mogelijk gemaakt door Café Quincy, Glenn’s Job en Nefratech.

De ranking is te vinden via deze link.
.