Kjelvik darts krijgt versterking van Hofstra, Noppert en Oosterhuis Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Kjelvik darts krijgt versterking van Hofstra, Noppert en Oosterhuis

Kjelvik darts krijgt versterking van Hofstra, Noppert en Oosterhuis

De selectie van Kjelvik, aangevoerd door captains Freek Neppelenbroek en Nancy Hertogs, word het komende seizoen uitgebreid met de Friezen Rick Hofstra en Danny Noppert. Ook Texelaar Mark Oosterhuis is aan de selectie toegevoegd.

Alan Norris en Elmar Schiffmacher komen niet meer uit voor het Kjelvik team. Norris is naar schotland vertrokken en Elmar Schiffmacher gaat terug naar Bosgenoegen. De 2013/2014 selectie zal bestaan uit: Wesley Harms, Jeffrey de Graaf, Vincent Kamphuis, Salmon Renyaan, Henk Westerhof, Mark Oosterhuis, Rick Hofstra en Danny Noppert. Deze succes formatie zal vanuit Liederholthuis onder de bezielende leiding van Nancy Hertogs en Freek Neppelenbroek een 'gooi' doen naar de prolongatie van de landstitel.

Kjelvik darts is nog op zoek naar een schrijver voor het komende seizoen, interesse om het kampioenteam aan te vullen? Neem contact op met Freek of Nancy via café d'Olde Wettering in Liederholthuis.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws