Koen Hunnekens wint juni editie Open De Graver, Misier runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Koen Hunnekens wint juni editie Open De Graver, Misier runner-up

Koen Hunnekens wint juni editie Open De Graver, Misier runner-up

Alweer de laatste editie van Open de Graver dit seizoen, iets minder druk dan de vorige paar edities, maar toch strijden 38 deelnemers om de titel van de maand juni. Natuurlijk is er nog wel het extra (gesloten) toernooi in juli, waarvoor de stand zoals bij een ranking wordt bijgehouden & zullen we een nieuwe reeks starten in het nieuwe seizoen na de vakantie (augustus) Ook deze nieuwe reeks zal (op 'n enkele uitzondering) vanaf september iedere 2e zaterdag van de maand een toernooi hebben (poster en alle data volgen zsm)

Deze editie leverde de volgende top 8 winnaars- & top 4 verliezers-ronde op:
W1 Koen Hunnekens
W2 Dhanesh Misier
W3/4 Roger Janssen / Roy Leenders
W5/8 Martijn Dillen / John Snyers / Erik van Manen / Glenn Kurpershoek

V1 Micha Erdkamp
V2 Frank Thijssen
V3/4 Leon Roelen / Maikel van de Oever

99+ Finishes: 136 Roy Leenders, 101 Glenn Kurpershoek & Ronny van Dooren, 109 André Gloudemans, 140 Frank Thijssen, 111 Richard Drenth, 120 John Snyers, 116 Yves Janssens, 107 Rick van Dooren, 102 Frank van Dooren, en de hoogste van de avond: 154 door Oswin Streden, die daarmee de gesposorde tegoedbon van Trudarts uit Heeze wint.

Nieuwe data verschijnen zsm op de facebook pagina van Monkey Darts waar je ook alle overige informatie etc kunt vinden, natuurlijk komen ze ook zoals altijd hier in de toernooiagenda op Dartfreakz.

Iedereen bedankt voor weer een goed seizoen, en ook Dartfreakz bedankt voor deze mogelijkheden (verslagen/agenda) en de geweldige site. Hopelijk zien we iedereen snel weer een keer verschijnen, voor nu, iedereen een fijne Zomer(vakantie) ~Monkey(Mischief)

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws