Home Nederland Hoofdnieuws Komende zaterdag staan de LaCo Play-offs op het programma

Komende zaterdag staan de LaCo Play-offs op het programma

Komende zaterdag staan de LaCo Play-offs op het programma. Teams vanuit het hele land gaan in de Betuwehal in Tiel de strijd met elkaar aan voor een plaats in de LaCo finales.

Heren
Bij de heren verschijnen er 9 teams verspreid over 3 poules aan de oche. De drie poulewinnaars plaatsen zich voor de finale dag op 3 juli. DONHN, de winnaar van poule A, gaat in poule 1 de strijd aan met de FDB en DVO. Terwijl de winnaar van poule B, de BDC, het in poule 2 zal opnemen tegen de DBA en DVS. Tot slot strijden de DBBR, RDB en DOGD in poule 3 voor de laatste ticket naar de LaCo finales.

Dames
Bij de dames gaan 8 teams de strijd met elkaar aan verspreid over 2 poules. De nummers één en twee uit beide poules zullen tijdens de finale dag op 3 juli kruisfinales spelen. In poule 1 neemt de DONHN, winnaar van poule A, het op tegen de RDB, DSWN en DVS. Terwijl in poule 2 poulewinnaar DBMN de strijd zal aangaan met de DOGD, DBA en DBBR.

Zullen de poulewinnaars van de reguliere competitie de finale weten te bereiken? Welke teams weten te pieken op het juiste moment? Het belooft zoals altijd, weer een hele spannende en gezellige dag te gaan worden.